Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Pijaèni problemi
Objekat za prodaju mle√®nih proizvoda na pijaci zatvoren je sredinom avgusta po nalogu republi√®kog veterinarskog inspektora. Zbog toga su zapo√®eti radovi na adaptaciji tog prostora. Branislav Stamenkovi√¶ direktor „Napredka“ kaŇĺe da dodgoverni termin za završetak radova  (sredina novembra) ne√¶e biti ispoštovan zbog finansijskih problema. Enterijerski radovi se privode kraju. Direktor tako√įe kaŇĺe da sve radove na adaptaciji izvode sami dinamikom koja je datim uslovima mogu√¶a. Zbog nedostatka finansijskih sredstava radovi nisu planirani za ovu godinu, a zbog hitrosti situacije, zatraŇĺena je pomo√¶ od lokalnog CHF-a, ali ona nije dobijena. Od CHF-a zatraŇĺena je rashladna vitrina, ventilatori i sl. Pošto od CHF-a pomo√¶ nisu dobili nadleŇĺni su konkurisali i na ostalim mestima. Sa projektom sanacije ovog objekta konkurisali su kod Fonda igara na sre√¶u, a odgovor o√®ekuju tokom sredine decembra meseca. Ukoliko ovaj novac Fond dodeli „Napretku“ objekat √¶e biti saniran do kraja godine na zadovoljstvo prodavaca i potroša√®a – meštana Sokobanje.

Vlasnici radnji pija√®nih tezgi na zelenoj pijaci ovih dana  dobili su novi namet. Od nedavno oni redovno dobijaju ra√®une za TV pretplatu iako na tezgama ne samo da nemaju televizore ve√¶ nemaju ni struje niti im je ona potrebna. Vlasnici radnji ne razumeju zašto i √®emu onda ovaj namet na njihov nov√®anik.
Komentari (2)Add Comment
Pijacni problems
napisao Bojan hawk , 30, November, 2006
mislim stvarno .... pa nema smisla
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao sokospa , 09, December, 2006
a sad sira prodaju po kucama na telefon sto je jos gore po higijenu!!
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas252
mod_vvisit_counterJuce224
mod_vvisit_counterOve nedelje771
mod_vvisit_counterOvog meseca12987