Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
UĆØestale kraĆ°e u Sokobanji
SluĆØajevi uĆØestalih kraĆ°a u Sokobanjskom kraju se ovih dana rasvetljavaju. Policiji su poznati poĆØinioci poslednjih desetak kraĆ°a i fiziĆØkog obijanja privatnih objekata, jedne prodavnice i jedne kuƦe.

Da podsetimo, u noƦi izmeĆ°u 21.og i 22.og u ulici 23. divizije izvršena su dva kriviĆØna dela obijanja. Iz privatne kuƦe odnešena je tehniĆØka oprema vredna oko 120.000 dinara i u trgovinskoj radnji „BoriƦi“ u ulici Vojvode MišiƦa ukraden je dnevni prihod u iznosu od oko 22.000 dinara. Nedostatak tog iznosa primetila je prodavaĆØica kada je ujutru došla na posao. Ustanovljeno je da su poĆØinioci noƦu ušli kroz prozor i tom prilikom za sobom ostavili mnoštvo dokaza koji su ukazivali na njih.

UtvrĆ°eno je da su kraĆ°e poĆØinili Aleksandar P. roĆ°en 1984 godine i Igor Ɛ. roĆ°en 1986, obojica iz Sokobanje.   

U poslednje vreme na teritoriji opštine Sokobanja dogodilo se više kraĆ°a i pokušaja kraĆ°a, KriviĆØna dela vršena su ušunjavanjem i ulaskom kroz prozor, a najĆØešĆ¦i predmeti kraĆ°e su ženske torbice, novĆØanici i mobilni telefoni. Do danas sokobanjska policija razotkrila je desetak sluĆØaja kraĆ°e. Policija apeluje na graĆ°ane da u sliĆØnim situacijama brzo reaguju i odmah zovu policiju. Pored toga graĆ°ani moraju da vode više pažnje o svojoj imovini.

Šteta koja nastane u toku kraĆ°e, a ukoliko policija ne naĆ°e ukradenu robu kod poĆØinioca, može da se nadoknadi u sudskom postupku. Parnica o nadoknadi  štete dolazi po donošenju pravosnažne odluke po kojoj se optuženo lice proglašava krivim za kraĆ°u ili sliĆØno delo.

Komentari (2)Add Comment
...
napisao dakmrak1 , 29, November, 2006
:D Ma zato ja imam sistem:4 pit-bula se shetaju kroz dvoriste nocu,a krche im crevca,jer nisu dobili veceru,a u hodniku kucni ljubimac,rotvajler od 70 kg.... :twisted: :twisted: :twisted: Kazu da su gladni bulovi vrlo zajebani...A rot je gadan kada ga neko probudi... :twisted: :twisted: :twisted:
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao sokospa , 09, December, 2006
ranije je sokospa imala samo jedno lopova i dvanaest ucenika!! :shock:
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas255
mod_vvisit_counterJuce224
mod_vvisit_counterOve nedelje774
mod_vvisit_counterOvog meseca12990