Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Učestale krađe u Sokobanji
Slučajevi učestalih krađa u Sokobanjskom kraju se ovih dana rasvetljavaju. Policiji su poznati počinioci poslednjih desetak krađa i fizičkog obijanja privatnih objekata, jedne prodavnice i jedne kuće.

Da podsetimo, u noći između 21.og i 22.og u ulici 23. divizije izvršena su dva krivična dela obijanja. Iz privatne kuće odnešena je tehnička oprema vredna oko 120.000 dinara i u trgovinskoj radnji „Borići“ u ulici Vojvode Mišića ukraden je dnevni prihod u iznosu od oko 22.000 dinara. Nedostatak tog iznosa primetila je prodavačica kada je ujutru došla na posao. Ustanovljeno je da su počinioci noću ušli kroz prozor i tom prilikom za sobom ostavili mnoštvo dokaza koji su ukazivali na njih.

Utvrđeno je da su krađe počinili Aleksandar P. rođen 1984 godine i Igor Đ. rođen 1986, obojica iz Sokobanje.   

U poslednje vreme na teritoriji opštine Sokobanja dogodilo se više krađa i pokušaja krađa, Krivična dela vršena su ušunjavanjem i ulaskom kroz prozor, a najčešći predmeti krađe su ženske torbice, novčanici i mobilni telefoni. Do danas sokobanjska policija razotkrila je desetak slučaja krađe. Policija apeluje na građane da u sličnim situacijama brzo reaguju i odmah zovu policiju. Pored toga građani moraju da vode više pažnje o svojoj imovini.

Šteta koja nastane u toku krađe, a ukoliko policija ne nađe ukradenu robu kod počinioca, može da se nadoknadi u sudskom postupku. Parnica o nadoknadi  štete dolazi po donošenju pravosnažne odluke po kojoj se optuženo lice proglašava krivim za krađu ili slično delo.

Komentari (2)Add Comment
...
napisao dakmrak1 , 29, November, 2006
:D Ma zato ja imam sistem:4 pit-bula se shetaju kroz dvoriste nocu,a krche im crevca,jer nisu dobili veceru,a u hodniku kucni ljubimac,rotvajler od 70 kg.... :twisted: :twisted: :twisted: Kazu da su gladni bulovi vrlo zajebani...A rot je gadan kada ga neko probudi... :twisted: :twisted: :twisted:
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao sokospa , 09, December, 2006
ranije je sokospa imala samo jedno lopova i dvanaest ucenika!! :shock:
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas139
mod_vvisit_counterJuce193
mod_vvisit_counterOve nedelje704
mod_vvisit_counterOvog meseca704