Skip to content

Takmičenje u lovu ribe na plovak
Udruženje sportski ribolovaca “Moravica” organizuje opštinsko takmičenje u lovu ribe na plovak. Takmičenje u seniorskoj i konkurenciji žena biće održano 22.maja 2010. na Bovanskom jezeru, na plitkom delu jezera levo od puta - sokobanjska pista. Početak takmičenja, izvlačenje brojeva počinje u 7.15 časova.

Takmičenje u konkurencija pioniri i kadeti 23.05. Na ribnjacima kod postrojenja za preradu vode. Početak takmičenja,izvlačenje brojeva u 7.15 časova.
Za svu decu su obezbeđene nagrade.

Dovedite svoje naslednike da provedu jedan dan pored vode.

Važne napomene:
  • nema organizovanog prevoza
  • obavezne odgovarajuće čuvarke, jer se sva uhvaćena riba vraća
  • obavezno prijavljivanje

Nagrade – garantna pisma za kupovinu ribolovačke opreme.

Prijave do 21.05.2010. U svim radnjama ribolovačke opreme i na telefon 064 2718-547.

Pecanje na Bovanskom jezeru
 Prvomajski praznik je doneo veliku radost Dušanu Nakiću, ribolovcu iz Sokobanje. Naime, on je sa svojim drugarima, prvomajski uranak dočekao na Bovanskom jezeru gde su uz roštiljanje imali nameru i da zabace neki put. Pošto se tog dana i zvanično otvarala sezona lova na smuđa, logično je bilo da neki štap bude zabačen na kedera. I odmah se posrećilo, ulov je bio dobar, uz jednog smuđa i štuku na kraju je došao i lep komad od 7 kilograma. Srećni ribolovac je uspešno započeo sezonu, a mi mu želimo još ovakvih uspeha. Ovom prilikom USR „Moravica” poziva sve koji na Bovanskom jezeru i reci Moravici ostvare lepe ulove, da nam pošalju slike i propratni tekst koji ćemo sa zadovoljstvom objaviti.


Bistro i pošteno na vodi!!!!

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 11 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1254
mod_vvisit_counterJuce2866
mod_vvisit_counterOve nedelje12162
mod_vvisit_counterOvog meseca49715