Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Noć muzeja 2010.


  U Noći muzeja biće predstavljene unikatne slikarske minijature-razglednice rađene u svim likovnim tehnikama. Kao i svaka druga razglednica i ove su poslate poštom na adrese različitih ličnosti iz raznih gradova i država sa redovnom poštanskom markom.

Kroz istorijat razvoja razglednice ovaj tip komunikacije se nazivao «predložak» i od njega je mogla da se radi serijska proizvodnja-štampa motiva koji je naslikan i danas su takve razglednice pravi kurioziteti na svim tržištima likovnih dela posebno ako nose obeležja koja su vezana za neki događaj ili poznate ličnosti. Ako se tome doda kao filatelističko obeležje i poštanska marka kao i pečat grada iz koga je upućena imamo jednistvenu celinu koja pripada i slikarstvu i kartofiliji i filateliji posebno što svaka nosi autentični potpis autora kao i svako drugo likovno delo.

Publika će u Noći muzeja moći da vidi i samostalnu izložbu slikarke naive Jasne Đorđević iz Kruševca, kao i likovno stvaralaštvo umetnika poklon zavičajnom muzeju i izložbu slika Legat Miluna Mitrovića.povezane teme:
"Noć muzeja", Sokobanja 2009.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1713
mod_vvisit_counterJuce2452
mod_vvisit_counterOve nedelje13463
mod_vvisit_counterOvog meseca56188