Skip to content

"Metropolis" o Sokobanji

Sokobanja
se svakodnevno, polako ali vidljivo, puni gostima, sve je više dešavanja, naročito iz kulture i sve više zaokuplja pažnju medija, koji se utrkuju u pravljenju reporterskih zapisa i emisija u Sokobanji i o njoj.

Metropolis Metropolis 

Ove nedelje, od 17. do 19. marta, boravila je u Sokobanji ekipa emisije "Metropolis", koja se emituje na II kanalu Javnog servisa Srbije (RTS), koja na najbolji, profesionalan način predstavlja poslenike kulture u Srbiji. Žalimo samo što je vreme bilo loše, kišovito, pa je šestočlana ekipa bila prinuđena da priloge snima u prostorijama biblioteke, muzeja i Galerije-Legata "Miluna Mitrovića". Tek trećeg dana snimanja, kiša je prestala da pada, tako da su članovi Udruženja umetnika "Vrelo", predstavili sebe i Udruženje na otvorenom. Istina, bilo je hladno, ali... Za kulturu i gostovanje na RTS-u, otrpela se i hladnoća. U emisiji "Metropolis", koja će biti emitovana u petak, 28. maja 2010. godine, na II kanalu, u 10, 30 sati.

MetropolisMetropolis

Udruženje su predstavili: Velibor Boba MIhić, književnik, Jablanka Pavlović, književnica, Milica Živanović, mlada pesnikinja i Vladimir s. Putnik, pesnik. Od slikara, javnost Srbije će imati priliku da vidi i upozna Snežanu Stefanović i Mirjanu Jovanović.


  MetropolisMetropolis


petak, 28. maj 2010. godine, na II kanalu RTSa, u 10:30 sati.
Zapamtite datum emitovanja emisije i pogledajte je!


Komentari (1)Add Comment
...
napisao tricikl , 21, May, 2010
"Sokobanja se svakodnevno, polako ali vidljivo, puni gostima, sve je više dešavanja"

Da li ja živim u istoj toj Sokobanji?
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +6

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1377
mod_vvisit_counterJuce2866
mod_vvisit_counterOve nedelje12285
mod_vvisit_counterOvog meseca49838