Skip to content

Zdravstveni turizam na Kongresu banja
 21. Kongres banja, koji se održava od 18. do 20. maja 2010. godine u VrnjaĆØkoj Banji, okupiƦe eminentne struĆØnjake iz zemlje i sveta oko ovogodišnje osnovne teme vezane za neophodnost uvoĆ°enja standarda u upravljanju u zdravstvenom turizmu.

Pored ostalih predavaĆØa, na Kongresu Ʀe uĆØestvovati i Prof Guenthner Leiner, predsednik Zdravstvenog foruma Evrope, sa temom „Neophodni medicinski i nemedicinski standardi kao uslov prihvatanja pacijenata iz zemalja EU“, Joachim Lieber, generalni sekretar evropskog Udruženja banja, sa temom „Strategija evropskog zdravstvenog turizma u buduƦnosti“, Dr Albel Andor, Klaster zdravstvenog turizma južne MaĆ°arske, koji Ʀe izneti primere razvoja zdravstvenog turizma MaĆ°arske, dok Ʀe Peter Vesenjak (HOSTING, Ljubljana) govoriti na temu „Aktuelni trendovi razvoja zdravstvenog turizma u srednjoj Evropi i Sloveniji kao pokazatelj potencijala razvoja banjskog turizma u Srbiji.

Na Kongres, koji ove godine prati i izlagaĆØki nastup banjskih centara iz bližeg i daljeg okruženja, proizvoĆ°aĆØa opreme, i prateƦe wellness i spa industrije, pored uĆØesnika iz Slovenije, MaĆ°arske i Rumunije, svoj dolazak su potvrdili i struĆØnjaci iz Austrije, Bugarske, SlovaĆØke i Turske.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas129
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1281
mod_vvisit_counterOvog meseca2801