Skip to content

Zdravstveni turizam na Kongresu banja
 21. Kongres banja, koji se održava od 18. do 20. maja 2010. godine u Vrnjačkoj Banji, okupiće eminentne stručnjake iz zemlje i sveta oko ovogodišnje osnovne teme vezane za neophodnost uvođenja standarda u upravljanju u zdravstvenom turizmu.

Pored ostalih predavača, na Kongresu će učestvovati i Prof Guenthner Leiner, predsednik Zdravstvenog foruma Evrope, sa temom „Neophodni medicinski i nemedicinski standardi kao uslov prihvatanja pacijenata iz zemalja EU“, Joachim Lieber, generalni sekretar evropskog Udruženja banja, sa temom „Strategija evropskog zdravstvenog turizma u budućnosti“, Dr Albel Andor, Klaster zdravstvenog turizma južne Mađarske, koji će izneti primere razvoja zdravstvenog turizma Mađarske, dok će Peter Vesenjak (HOSTING, Ljubljana) govoriti na temu „Aktuelni trendovi razvoja zdravstvenog turizma u srednjoj Evropi i Sloveniji kao pokazatelj potencijala razvoja banjskog turizma u Srbiji.

Na Kongres, koji ove godine prati i izlagački nastup banjskih centara iz bližeg i daljeg okruženja, proizvođača opreme, i prateće wellness i spa industrije, pored učesnika iz Slovenije, Mađarske i Rumunije, svoj dolazak su potvrdili i stručnjaci iz Austrije, Bugarske, Slovačke i Turske.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 10 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1246
mod_vvisit_counterJuce2866
mod_vvisit_counterOve nedelje12154
mod_vvisit_counterOvog meseca49707