Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
My way
Pod ovim naslovom, ili sloganom autorke, juče je u maloj galeriji Zavičajnog muzeja, u Sokobanji, otvorena izložba slika Mirjane Mime Jovanović. Izloženo je trideset radova, galerija je otvorena svakog dana, a izložba će trajati do 6. juna.

Mirjana Jovanović oslikava staklo, iz hobija i slike, ovoga trenutka ne želi da prodaje, već samo da se javnost upozna sa njenim delima.

Iako, po proceni nekih akademskih slikara, radovi Mime Jovanović nemaju umetničku vrednost (po čemu to procenjuju?), autorka može i mora biti zadovoljna, a posmatrači zadivljeni, jer je svakom slikom zabeležen jedan trenutak života, bilo kao stvaran događaj, ili kao plod mašte. Radovi su stvarani iz duše, uz vidljiv talenat i volju autorke, a to su vrednosti koje ne treba potcenjivati i umanjivati.Izložba je postavljena, da tako kažemo, na brzinu, nije bilo reklame i najave unapred, kako to obično biva. Javnost je za ovu postavku u muzeju saznala na dan otvaranja, a ipak je izazvala pažnju i poseta je prvog dana bila na zadovoljavajućem nivou. Izložbu je otvorila Snežana Ćirić, prijateljica autorke, profesor filosofije i logike.

Kao i mnogi, koji su se upisali u knjigu utisaka i poželeli Mimi uspeha i dosta radova ove vrste, poželimo i mi, takođe, a možda se neka slika i dopadne akademcima.
Vidimo se u Sokobanji!Vladimir S. Putnik
Komentari (1)Add Comment
...
napisao Vladimir , 07, June, 2010
Radovi na staklu gospodje Jovanović su fantastični, prelepi ...
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +1

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1665
mod_vvisit_counterJuce2452
mod_vvisit_counterOve nedelje13415
mod_vvisit_counterOvog meseca56140