Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Od smeća do umeća
Ovo je naziv jednodnevne izložbe radova osnovaca, od petog do osmog razreda, osnovne škole "Mitropolit Mihailo", postavljene danas, 31.05.2010.g. u maloj galeriji Zavičajnog muzeja, u Sokobanji. A, kako naslov kaže, umetnička dela malih, vrednih ruku, nastala su od recikliranog materijala ili spremnog za bacanje, kao i od drugih prirodnih materijala.

Izložbu su postavili aktivisti Omladinske organizacije Sokobanja, u okviru projekta "Sokobanjski eko patuljak ", a tom prilikom promovisan je i prvi broj ekoloških novina, pod istim nazivom, kao i projekat. Prošlog meseca je promovisan pilot-broj novina, za nekoliko dana biće objavljen i drugi, a zanimljivo je da se novine štampaju od recikliranog papira.

Planirano je bilo da se izložba održi 29. maja na otvorenom, međutim kišovito vreme je pomerilo izložbu za dva dana i smestilo je, nepredviđeno, u zatvoreni prostor. Poseta ipak nije izostala, a pala je i zarada od celih 500,oo dinara, u vidu priloga jedne darežljive gospođe. Radovi su, dakle napravljeni od prirodnih, ekoloških materijala, a u malom broju radova nalaze se, kao osnova, plastične flaše, žica i slično.

Pored radova koje su napravila deca, izloženi su i radovi G.R. "RES-PRES", štamparije iz Resnika kod Sokobanje, koja štampa novine za omladinsku organizaciju.
Aktivisti ove organizacije najavljuju učešće u akciji, planirane za 5. jun, "Očistimo Srbiju" .

Vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1619
mod_vvisit_counterJuce2452
mod_vvisit_counterOve nedelje13369
mod_vvisit_counterOvog meseca56094