Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Kulturni razvitak
Predstavnice Zavoda za prou√®avanje kulturnog razvitka, pri Ministarstvu kulture Republike Srbije, Vera Milanovi√¶ i Bojana Subaši√¶, danas su posetile Sokobanju i u prostorijama narodne biblioteke "Stevan Sremac", obavile razgovor sa predstavnicima UdruŇĺenja umetnika "Vrelo", iz Sokobanje.
 
Zavod trenutno sprovodi istraŇĺivanje, u okviru projekta Kulturne politike na nivou okruga Srbije, a osnovna ideja je osnaŇĺivanje lokalnih kulturnih kapaciteta, podrška procesu decentralizacije u oblasti kulture i doprinos kreiranju kulturne politike Srbije.


UdruŇĺenje umetnika Vrelo zastupala su trojica √®lanova, Dalibor Filipovi√¶ Filip, Radomir Milojkovi√¶ i Vladimir S. Putnik, informišu√¶i istraŇĺiva√®ki tim o radu UdruŇĺenja od osnivanja i predo√®avaju√¶i sve poteško√¶e i probleme sa kojima se UdruŇĺenje suo√®ava i kako ih prevazilazi. Dva velika i u ovom trenutku nerešiva problema za UdruŇĺenje su nedostatak prostora za rad i nedostatak novca za realizovanje projekata, planiranih za 2010. godinu.

Razgovor je protekao u veoma prijatnoj atmosferi, pozitivna energija je naprosto isijavala od svih uèesnika, a koliko æe Zavod i Ministarstvo moæi da pomognu umetnicima - videæemo. Otom-potom.


Vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas39
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje322
mod_vvisit_counterOvog meseca1842