Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Kulturni razvitak
Predstavnice Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka, pri Ministarstvu kulture Republike Srbije, Vera Milanović i Bojana Subašić, danas su posetile Sokobanju i u prostorijama narodne biblioteke "Stevan Sremac", obavile razgovor sa predstavnicima Udruženja umetnika "Vrelo", iz Sokobanje.
 
Zavod trenutno sprovodi istraživanje, u okviru projekta Kulturne politike na nivou okruga Srbije, a osnovna ideja je osnaživanje lokalnih kulturnih kapaciteta, podrška procesu decentralizacije u oblasti kulture i doprinos kreiranju kulturne politike Srbije.


Udruženje umetnika Vrelo zastupala su trojica članova, Dalibor Filipović Filip, Radomir Milojković i Vladimir S. Putnik, informišući istraživački tim o radu Udruženja od osnivanja i predočavajući sve poteškoće i probleme sa kojima se Udruženje suočava i kako ih prevazilazi. Dva velika i u ovom trenutku nerešiva problema za Udruženje su nedostatak prostora za rad i nedostatak novca za realizovanje projekata, planiranih za 2010. godinu.

Razgovor je protekao u veoma prijatnoj atmosferi, pozitivna energija je naprosto isijavala od svih učesnika, a koliko će Zavod i Ministarstvo moći da pomognu umetnicima - videćemo. Otom-potom.


Vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1710
mod_vvisit_counterJuce2452
mod_vvisit_counterOve nedelje13460
mod_vvisit_counterOvog meseca56185