Skip to content

VI Sajam lekovitog bilja
Šesti po redu, Sajam lekovitog bilja, meda i zdrave hrane i šesnaeste svečanosti S. Jovan Biljober, počinju od danas i trajaće do 15. jula 2010. godine.


Ove godine, zbog kiša koje padaju već desetak dana, sa prekidima od po par sati, broj učesnika, odnosno izlagača, je prepolovljen. Svoje proizvode danas je izložilo svega petoro proizvođača:

1. Pčelarski centar "Batinić", iz Sokolca - Republika Srpska;
2. proizvođač melema i čajnih mešavina "Zomel", iz Aleksandrovca;
3. Udruženje za lekovito bilje "Pirot";
4. "Bioteo", iz Beograda i
5. privatno preduzeće "Adonis", iz Sokobanje.


Organizatori sajma i svečanosti, Udruženje za lekovito bilje "Dr Jovan Tucakov, privatno preduzeće "Adonis" i Organizacija za turizam, kulturu i sport - Sokobanja, očekuju da će se broj izlagača povećati u narednim danima i žale što su loše vremenske prilike omele svečanije otvaranje sajma.

Kao i svake godine u okviru sajma i svečanosti biće upriličeni seminari i predavanja o lekovitom bilju, branju i preradi, organizovane izletničke ture i drugo, a posebno zadovoljstvo je, još uvek, jednodnevni izlet na Rtanj, sa osvajanjem njegovog vrha, Šiljak (1560 m).

Ne slušam meteorologe, mešaju se u Božiji posao, ali se nadam da će bar 7. jula, kada se organizuje izlet na Rtanj, biti lepo vreme, bez padavina.HIT SEZONE!
Majice , pamučne, sa jedinstvenim aplikacijama! Niske cene. Samo kod Vladana Dimitrijevića, u Sokobanji!

Vidimo se u Sokobanji, na Rtnju!

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 4 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1304
mod_vvisit_counterJuce2866
mod_vvisit_counterOve nedelje12212
mod_vvisit_counterOvog meseca49765