Skip to content

Umetnost i uzviŔenost
Prvu samostalnu izložbu radova, Snežane StefanoviƦ, u istom prostoru, maloj galeriji ZaviĆØajnog muzeja, u Sokobanji, smenila je druga izložba slika.
U pitanju je II grupna izložba slika ĆØlanova udruženja umetnika VRELO i oĆØima javnosti biƦe ponuĆ°ena do 26. jula. Svoja umetniĆØka dela izložilo je devet autora, osmoro ĆØlanova  Udruženja i jedna gošĆ¦a: Snežana StefanoviƦ, Gordana MilojkoviƦ, Leonija MilisavljeviƦ, Lazar ƈurĆØiƦ, Goran RadovanoviƦ, Ozrenka MilojkoviƦ, Radomir MilojkoviƦ, Olivera StojanoviƦ i Marina ŽiniƦ IliƦ, gošĆ¦a iz Novoga Sada.

Udruženje umetnika VRELO, polako, ali sigurno i uspešno osvaja umetniĆØki  i književni prostor Srbije, umožavajuƦi ĆØlanstvo i održavajuƦi visok nivo stvorenih umetniĆØkih i pisanih dela.


Na ovoj izložbi svoja dela prvi put su izložila dva nova ĆØlana Udruženja: Olivera StevanoviƦ, nakit i Lazar ƈurĆØiƦ, slike. Lazar je student druge godine Akademije umetnosti - likovni odsek, iz Novoga Sada i do sada nije izlagao. U Sokobanju je došao sa devojkom (SokobanjĆØanka), koja u Novome Sadu takoĆ°e, studira umetnost.Naše Udruženje je dobilo nove ĆØlanove, a umetniĆØka scena Sbije bogatsvo u delima koja stvaraju umetnici, trudeƦi se da potisnu kiĆØ, kojim nas zapljuskuju kineski i uliĆØno-vašarski trgovci.


Vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas165
mod_vvisit_counterJuce174
mod_vvisit_counterOve nedelje1795
mod_vvisit_counterOvog meseca1462