Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Umetnost i uzviŇ°enost
Prvu samostalnu izloŇĺbu radova, SneŇĺane Stefanovi√¶, u istom prostoru, maloj galeriji Zavi√®ajnog muzeja, u Sokobanji, smenila je druga izloŇĺba slika.
U pitanju je II grupna izloŇĺba slika √®lanova udruŇĺenja umetnika VRELO i o√®ima javnosti bi√¶e ponu√įena do 26. jula. Svoja umetni√®ka dela izloŇĺilo je devet autora, osmoro √®lanova  UdruŇĺenja i jedna goš√¶a: SneŇĺana Stefanovi√¶, Gordana Milojkovi√¶, Leonija Milisavljevi√¶, Lazar √ąur√®i√¶, Goran Radovanovi√¶, Ozrenka Milojkovi√¶, Radomir Milojkovi√¶, Olivera Stojanovi√¶ i Marina ŇĹini√¶ Ili√¶, goš√¶a iz Novoga Sada.

UdruŇĺenje umetnika VRELO, polako, ali sigurno i uspešno osvaja umetni√®ki  i knjiŇĺevni prostor Srbije, umoŇĺavaju√¶i √®lanstvo i odrŇĺavaju√¶i visok nivo stvorenih umetni√®kih i pisanih dela.


Na ovoj izloŇĺbi svoja dela prvi put su izloŇĺila dva nova √®lana UdruŇĺenja: Olivera Stevanovi√¶, nakit i Lazar √ąur√®i√¶, slike. Lazar je student druge godine Akademije umetnosti - likovni odsek, iz Novoga Sada i do sada nije izlagao. U Sokobanju je došao sa devojkom (Sokobanj√®anka), koja u Novome Sadu tako√įe, studira umetnost.Naše UdruŇĺenje je dobilo nove √®lanove, a umetni√®ka scena Sbije bogatsvo u delima koja stvaraju umetnici, trude√¶i se da potisnu ki√®, kojim nas zapljuskuju kineski i uli√®no-vašarski trgovci.


Vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas117
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje117
mod_vvisit_counterOvog meseca3538