Skip to content

Cirkus "Melani Donert" gostuje u Sokobanji
Cirkus "Cirko di Italia-Melani Donert" sa senzacionalnim programom gostuje u Sokobanji od 28.jula do 1.avgusta.

cirkus u Sokobanji

Najlepši putujuƦi cirkus Evrope sa malom Melani Donert biƦe postavljen na vašarištu Podina u Sokobanji. PoĆØetak predstava je od 19:00 h i 21:00 h. Blagajna cirkusa radi od 10:00 h.

Cirkus poseduje i ZOO vrt sa radom od 10:00 do 16:00 h.

"Melani Donert" je cirkus s dugom tradicijom, a vodi ga veƦ treƦa  generacija koja diše i živi svoj moto – "Spektakl, zabava, emocije".  Neke od atrakcija koje nudi ovaj cirkus jesu taĆØka sa slonovima,  reptilima, kamilama, majmunima i drugim životinjama. Naravno, cirkus ne  bi bio cirkus bez mnogo komiĆØnih scena u predstavi. Najzanimljivija  taĆØka svakako je ona s petogodišnjom devojĆØicom Melani Donert, najmlaĆ°om  artistkinjom i dreserkom životinja.

– Po Melani je cirkus i dobio  naziv. Melani ima taĆØke sa slonicom Lilikom, zmijom i s kucama. Ova  petogodišnja devojĆØica od druge godine nastupa u areni i veoma voli svoj  posao. Njen otac Atila, vlasnik cirkusa, poreklom je iz MaĆ°arske, a  majka joj je iz Bugarske. Kad ne putuju, stacionirani su u Italiji – kaže menadžer cirkusa Milan DeviƦ.

Melani ima i mlaĆ°u  sestru, dvogodišnju Katalin, koja se rodila u Novom Sadu, jer su i tada  gostovali u vojvoĆ°anskoj prestonici. Svi koji doĆ°u u cirkus imaƦe tu  privilegiju da, sem Melani, u nekim taĆØkama vide i Katalin.

Osim  njih dve, u putujuƦem karavanu nastupa 74 artista, koji veoma  profesionalno obavljaju svoj posao. DeviƦ kaže da su izvoĆ°aĆØi pravi  profesionalci koji ne znaju za bolest. ƈesto se dešava da i s  temperaturom nastupaju na trapezu, a svakodnevno vežbaju naporno, po  sat-dva, uz dve predstave dnevno. Naravno, tu su i neizostavne  životinje, bez kojih cirkus ne bi bio to što jeste.Od 28. jula, do 01. avgusta, 2010. Sokobanja Ʀe biti domaƦin italijanskom cirkusu CIRKO DI ITALIA MELANI DONERT. Predstave Ʀe biti dva puta dnevno (uveĆØe), od 19 i 21 ĆØas.
U svrhu reklame i privlaĆØenja posetilaca, danas su radnici cirkusa prošetali centrom Sokobanje, vodeƦi jednog slona. Razume se da su deca oduševljena pojavom slona, a nekoliko minuta je bio glavna atrakcija u Centralnom parku, gde je i odeljak za decu.


Cirkus poseduje i ZOO vrt koji Ʀe biti otvoren od 10 do 16 ĆØasova svakoga dana.

Pa, izvolite. Ako vam nije dosta cirkusa u skupštini i vladi Srbije, doĆ°ite na vašarište Podina, u Sokobanji, da pogledate pravi cirkus.


Vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik
Komentari (4)Add Comment
...
napisao koja , 29, July, 2010
koja je cena karte, da li se zna?
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao Europejac , 31, July, 2010
Bravo za Gdina Slona, najveću zvezdu(za sada i jedinu) banjskog ,,kulturnog,, leta.Da ne beše slončeta prošlo bi leto bez ikakvih događanja.Mogao bi precednik da upriliči prijem i ispred SO uruči bar jedno džakče kikirikija.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +8
...
napisao Džeki , 01, August, 2010
Nije pošteno prema onim silnim kucama sa izložbe svih rasa. Trebalo je i njima podeliti bar po jednu kosku. ;D
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao Mita , 02, August, 2010
A zasto samo slon? Red bi bilo da jednom i mecka zaigra pred opstinom.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +4

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas168
mod_vvisit_counterJuce174
mod_vvisit_counterOve nedelje1798
mod_vvisit_counterOvog meseca1465