Skip to content

Projekat ā€žO2 SVUDAā€œ
 Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije je u okviru konkursa za podizanje kapaciteta omladinskih udruženja podržalo projekat „O2 SVUDA“ Omladinske organizacije Sokobanja.

Primarni cilj projekta, koji je u skladu sa Nacionalnom strategijom za mlade, je podsticanje aktivnog uĆØeƦĆØa mladih u društvu. TakoĆ°e, ciljevi projekta su i podizanje kapaciteta Omladinske organizacije Sokobanja putem edukacije lokalnih koordinatora u selima opštine Sokobanja, iz oblasti volontarizma i organizovanja lokalnih inicijativa, radi poboljšanja moguƦnosti za kvalitetno provoĆ°enje slobodnog vremena mladih. Ciljna grupa i korisnici projekta su mlasi od 16-30 godina iz Sokobanje i 5 sokobanjskih sela (Jošanica, Dugo Polje, Resnik, Vrmdža i Trubarevac).

  • Projektom je predviĆ°eno nekoliko aktivnosti:
  • Trening na temu volonterizam
  • Trening „Organizovanje lokalnih inicijativa“
  • Akcija u izabranom selu
  • Akcija u Sokobanji

Treninzi Ʀe se sprovesti u vidu jednodnevnih predavanja u prostorijama Organizacije za lokalnu inicijativu Sokobanja, a vodiƦe je struĆØnjaci koji imaju iskustva u navedenim oblastima.

Nakon treninga mladi Ʀe biti u prilici da primene steĆØeno znanje i to organizovanjem uluĆØnih akcija, u Sokobanji i u jednom izabranom selu. To Ʀe uticati na poveƦnje aktivizma mladih u opštini Sokobanja, kao i na kapacitet same Omladinske organizacije Sokobanja.

MLADI, BEZ OBZIRA GDE ŽIVITE, UKLJUƈITE SE!
DAJTE SVOJ DOPRINOS REALIZACIJI PROJEKTA!
DONESITE SVOJ ENTUZIJAZAM I NOVE IDEJE, A MI ƆEMO VAM UZVRATITI ISKUSTVOM I ZNANJEM!
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas145
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1297
mod_vvisit_counterOvog meseca2817