Skip to content

Make zero count
Trening-konferencija mladih lidera u Sokobanji 7-12 avgusta 2010.

Poziv za sve SYLP alumniste kao i sve srednjoškolce sa iskustvom u meĆ°unarodnim projektima da se prijave za uĆØešĆ¦e na trening konferenciji mladih lidera Make Zero Count koja Ʀe se održati u Sokobanji od 7. do 12. avgusta 2010. godine.

Ova trening-konferencija Ʀe okupiti 10 mladih lidera iz Sokobanje i 10 iz regiona JugoistoĆØne Srbije.

Cilj ovog projekta je promocija omladinskog aktivizma i volonterizma, govorništva, ljudskih prava, tolerancije, interkulturalnosti, decentralizacije kao i pisanja projekata za poboljšanje života u regijama u kojima živimo.

Ovaj projekat koji organizuju A-SMYLE alumnisti Stefan NikoliƦ i Milan AndrejeviƦ u saradnji sa AmeriĆØkim savetom za meĆ°unarodno obrazovanje iz Beograda, AmeriĆØkim kutkom iz Niša i Kancelarijom za Mlade iz Sokobanje stvara moguƦnost mladim ljudima da iznesu svoje mišljenje nekim od politiĆØkih lidera, budu u moguƦnosti da napišu lokalni plan akcije, pritom se aktivno ukljuĆØujuƦi u mrežu mladih aktivista Srbije.

Projekat obuhvala visok nivo radionica na gore pomenute teme kao i posetu lokalnim i regionalnim institucijama s ciljem unapreĆ°enja saradnje na regionalnom nivou.

Troškovi puta (povratna karta) i smeštaj uĆØesnicima koji ne žive u Sokobanji su obezbeĆ°eni.

Molimo sve zainteresovane da posalju svoje podatke: (ime i prezime, škola i razred, organizacija, iskustvo u meĆ°unarodnom projektu) kao i kraƦi esej do 100 reĆØi na temu “Zašto želim da uĆØestvujem u projektu Make Zero Count”, najkasnije do 3. avgusta 2010. na: alumnisrsouth@americancouncilssee.org

Ukoliko imate dodatnih pitanja molim vas kontaktirajte nas!
Komentari (1)Add Comment
Glupost
napisao Gašpar , 04, August, 2010
Američke gluposti iz demonokratije!
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas151
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1303
mod_vvisit_counterOvog meseca2823