Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Opa cupa skoĆØi!
Udruženje umetnika "Vrelo", iz Sokobanje, je sinoƦ, u sklopu svojih redovnih aktivnosti i po planu "Sokobanjskog kulturnog leta 2010.", održalo književno-zabavno veĆØe, a pored ĆØlanova Udruženja, nastupili su i gosti.


Udruženje je bogatije za još dva ĆØlana i oni su sinoƦ uspešno debitovali, pred oko 600 posetilaca, na zadovoljstvo ĆØlanova Udruženja i publike i na radost svojih roditelja. ReĆØ je o maloj Milici ArsiƦ, kojoj je 12 godina i najesen polazi u šesti razred, a piše poeziju i to veoma dobro. Drugi debitant je, takoĆ°e mlaĆ°ani, ƐorĆ°e MiliƦ, kome je trinaest godina, on Ʀe u sedmi razred osnovne i šesti razred niže muziĆØke škole, koju pohaĆ°a u Aleksincu. ƐorĆ°e je veƦ velemajstor na gitari i sa podjednakim uspehom svira i na akustiĆØnoj i na elektriĆØnoj, a publici se predstavio sa tri balade MomĆØila BajagiƦa Bajage.


Udruženje umetnika Vrelo je, kada su srodna udruženja i klubovi u pitanju, jedino koje u svoje redove prima talentovanu decu i prema moguƦnostima nastoji da im pomogne u razvoju umetniĆØkih sklonosti i skoro polovinu ĆØlanstva Udruženja ĆØine deca i osobe mlaĆ°e od 20 godina.


Pored MIlice i ƐorĆ°a, domaƦe snage ĆØinili su: Jablanka PavloviƦ, književnik, Milica ŽivanoviƦ (13), pesnik, Ozrenka MilojkoviƦ, pesnik, Radomir MilojkoviƦ, pesnik, Miodrag VidojkoviƦ, pesnik i Vladimir S. Putnik, pesnik. Od gostiju književno-zabavno veĆØe obeležili su: Radoslav StojanoviƦ Šekspir, književnik iz Niša, Ljubiša RajkoviƦ Koželjac, dr filoloških nauka i književnik, iz ZajeĆØara i NaĆ°a Brankov, profesor književnosti i pesnik iz Vršca.


Književno-zabavno veĆØe ne bi bilo to, po nazivu, da nije bilo i zabave. Osim ƐorĆ°a MiliƦa koji se predstavio sa tri balade, program su zakitila, opet deca, najmlaĆ°i ansambl KUD "Soko", sa dva spleta igara iz Srbije: "Ljiljan kolo" i "Opa cupa skoĆØi". Koreografu KUD Soko, Tomi MilivojeviƦu, se zahvaljujemo na saradnji i na prireĆ°enom iznenaĆ°enju, jer je za ovo veĆØe angažovao i orkestar, iako je u planu bilo da deca igraju uz muziku sa CD-a.


Udruženje umetnika Vrelo, tokom avgusta ima još dva nastupa i jedan termin za grupnu izložbu ĆØlanova Udruženja. Nema sumnje da Ʀe sve biti upriliĆØeno kako dolikuje i da Ʀe mnogi gosti Sokobanje biti zadivljeni.


Vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas25
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje308
mod_vvisit_counterOvog meseca1828