Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Pesma i Bingo (video)
Na trgu u centru Sokobanje, kod Miloševog konaka, u ponedeljak uveĆØe, kako je i predviĆ°eno, uživo je preko Javnog servisa Srbije, RTS-a, prenošeno izvlaĆØenje Bingo dobitne kombinacije, a u nastavku zabavna emisija Jedna pesma jedna želja.

jedna pesmajedna pesma, jedna željajedna pesma

Za razliku od prethodnih godina, ovog ponedeljka, svetoilijskog, na trgu se okupilo, do sada, najmanje posetilaca, da bi cifra od 2.000 bila preuveliĆØana! Da li to narod više ne veruje u igre na sreƦu ili mu nije do pesme. Ovo raspoloženje u narodu je, Bogami, za ozbiljnije razmatranje. Setimo se reĆØi Kneza Miloša, koji je rekao da kad narod poĆØne da Ʀuti, onda je vlast u opasnosti i treba da popušta!

jedna pesmajedna pesmajedna pesma

Bilo kako bilo, Radiša UroševiƦ, Merima Njegomir, Neda Ukraden, Boban ZdravkoviƦ, mlada (15), Danica KrstiƦ, trubaĆØki orkestar Dragana IgnjiƦa, uz šarmantnu i lepu Suzanu ManĆØiƦ i džentlmena ƐorĆ°a MariĆØiƦa, davali su sve od sebe da dobro raspoloženje prenesu na publiku.

jedna pesmajedna pesmajedna pesma

Na samom poĆØetku direktnog prenosa sve goste i one ispred bine i one iza scene, pozdravio je predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije LukiƦ, koji je celoveĆØernji program pratio u društvu Merime i Bobana.

jedna pesma, jedna željajedna pesma, jedna željajedna pesma, jedna želja

Suzana ManĆØiƦ i Merima Njegomir su najviše bile na meti obožavalaca, koji su želeli fotografisanje i autograme, za uspomenu i hvalisanje kod rodbine i prijatelja.
Najveselija je, bar tako je izgledala, bila prodavaĆØica ruža, što je i razumljivo, s obzirom da je prodala dve korpe ruža. Dakle, kavaljera još uvek ima.

jedna pesma, jedna željajedna pesma, jedna željajedna pesma, jedna želja

I Neda Ukraden je dobila buket cveƦa, od obožavaoca, ali se kasnije po njegovim reĆØima, kako mi se "pohvalio", ispostavilo da je želeo osvetu, pa je nekoliko trnovitih ruža vešto sakrio gomilom drugog cveƦa i kada je Neda prihvatila buket... Promenila je izraz lica, pa morala je! I to se dešava.

jedna pesma, jedna željajedna pesma, jedna željajedna pesma, jedna želja


To je sve, narode, vidimo se u Sokobanji!

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas31
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje314
mod_vvisit_counterOvog meseca1834