Skip to content

Neophodna sanacija lokalnih puteva (video)
Na sednici održanoj 20. jula 2010.  godine Izvršni odbor Opštinskog odbora SocijalistiĆØke partije Srbije  Sokobanja razmatrani su zahtevi MZ Rujevica, Poružnica i Trgovište.
Zahtevi su upuƦeni Opštinskom veƦu i SO Sokobanja  za sanaciju lokalnih putnih pravaca koji povezuju ova naselja sa  regionalnim putevima Sokobanja-Jošanica, Sokobanja-Aleksinac, odnosno  lokalnim putevima Vrmdža-Trgovište.

Izvršni odbor imajuƦi u vidu  katastrofalno stanje lokalnih puteva koji prolaze kroz ova naselja  ocenio je opravdanim zahteve navedenih MZ i oĆØekuje od Opštinskog veƦa i  SO Sokobanja da njihove zahteve prihvati i u skladu sa programom  održavanja obezbediti sredstva za hitnu sanaciju lokalnih puteva  Jošanica-Rujevica, Sokobanja-Poružnica i Trgovište-Vrmdža. Time bi se  stanovništvu obezbedio normalan saobraƦaj, komunikacija sa susednim  selima i Sokobanjom a samim tim i poboljšan kvalitet života u seoskim  MZ.

Bez obzira što SPS nema odbornike u SO  Sokobanja a ni ĆØlanove u Opštinskom veƦu, Izvršni odbor opštinskog  odbora SPS Sokobanja izražava spremnost da rukovodstvu opštine pomogne u  ostvarivanju kontakata sa nadležnim Ministarstvima kako bi se problem  oko sanacije navedenih i ostalih putnih pravaca u opštini Sokobanja što  pre otklonio.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas145
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1297
mod_vvisit_counterOvog meseca2817