Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Neophodna sanacija lokalnih puteva (video)
Na sednici održanoj 20. jula 2010.  godine Izvršni odbor Opštinskog odbora SocijalistiĆØke partije Srbije  Sokobanja razmatrani su zahtevi MZ Rujevica, Poružnica i Trgovište.
Zahtevi su upuƦeni Opštinskom veƦu i SO Sokobanja  za sanaciju lokalnih putnih pravaca koji povezuju ova naselja sa  regionalnim putevima Sokobanja-Jošanica, Sokobanja-Aleksinac, odnosno  lokalnim putevima Vrmdža-Trgovište.

Izvršni odbor imajuƦi u vidu  katastrofalno stanje lokalnih puteva koji prolaze kroz ova naselja  ocenio je opravdanim zahteve navedenih MZ i oĆØekuje od Opštinskog veƦa i  SO Sokobanja da njihove zahteve prihvati i u skladu sa programom  održavanja obezbediti sredstva za hitnu sanaciju lokalnih puteva  Jošanica-Rujevica, Sokobanja-Poružnica i Trgovište-Vrmdža. Time bi se  stanovništvu obezbedio normalan saobraƦaj, komunikacija sa susednim  selima i Sokobanjom a samim tim i poboljšan kvalitet života u seoskim  MZ.

Bez obzira što SPS nema odbornike u SO  Sokobanja a ni ĆØlanove u Opštinskom veƦu, Izvršni odbor opštinskog  odbora SPS Sokobanja izražava spremnost da rukovodstvu opštine pomogne u  ostvarivanju kontakata sa nadležnim Ministarstvima kako bi se problem  oko sanacije navedenih i ostalih putnih pravaca u opštini Sokobanja što  pre otklonio.


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas42
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje325
mod_vvisit_counterOvog meseca1845