Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Novi Pravilnik o kategorizaciji ugostiteljskih objekata

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoje Republike Srbije donelo je novi Pravilnik o kategorizaciji ugostiteljskih objekata koji je zasnovan na novom Zakonu o turizmu, kao i  pretpostavkama i principima zemalja √®lanica EU, što predstavlja svojevrsno „u√®lanjenje“ turisti√®ke privrede Srbije u turisti√®ku privredu Evrope. U izradi Pravilnika primenjeni su evropski standardi, odnosno HORTES-ovi principi i preporuke.

Pravilnik je stupio na snagu krajem juna meseca ove godine.


Treba istaknuti da je pored standardnih tipova ugostiteljskih objekata u doma√¶oj radinosti (ku√¶a, soba) uvedena i kategorija apartmani, a kategorizaciju pansiona √¶e ubudu√¶e vršiti lokalne samouprave.

Novi zahtevi i standardi za razvrstavanje mogu se preuzeti na elektronskom obliku na slede√¶oj stranici kao i li√®no na pisarnici Opštinske uprave.
Za sve dodatne informacije obratiti se Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj putem telefona 830-030 lokal 614, ili na mail : info@opstinsokobanja.com

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas31
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje314
mod_vvisit_counterOvog meseca1834