Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Mladi su zakon!
Mladi su zakonTimo√®ki omladinski centar, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, raspisao je danas konkurs za finansiranje najbolje volonterske omladinske akcije pod nazivom "Mladi su zakon" na podru√®ju zaje√®arskog okruga.

Kako je danas novinarima rekla Maja Meganovi√¶, portparol Timo√®kog centra za mlade, najbolje volonterske akcije bi√¶e finansijski podrŇĺane sa najviše 80.000 dinara. Mogu da konkurišu mladi od 15 do 30 godina, registrovana omladinska udruŇĺenja i neformalne omladinske grupe sa podr√®ja opština Zaje√®ar, KnjaŇĺevac, Sokobanja i Boljevac. Cilj konkursa je da omogu√¶i mladoj generaciji da se brŇĺe i lakše uklju√®i u društvo i u sprovo√įenje Nacionalne strategije za mlade, a prednost √¶e imati kvalitetni i inovativni predlozi volonterskih omladinskih akcija. Konkurs √¶e biti otvoren do 20. septembra. (Tanjug)
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas34
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje317
mod_vvisit_counterOvog meseca1837