Skip to content

I Sokobanja kreatore ima
Snežana StefanoviƦ, umetnica iz Sokobanje, koja je nedavno imala svoju prvu samostalnu izložbu slika, nakita i modnog dizajna, priredila je sinoƦ, gostima i meštanima Sokobanje, modnu reviju. TakoĆ°e, svoju prvu modnu reviju, a biƦe ih još. Ovo je i prva modna revija u Sokobanji, mada je bilo nekoliko u prethodnim godinama, ali uvek u sastavu neke manifestacije, kada se prikazivalo pet-šest kreacija. ZvaniĆØno, modna revija Snežane StefanoviƦ je prva, samostalna revija jednog kreatora, u Sokobanji.Snežana je publici predstavila 24 kreacije odeƦe za svaki dan (uliĆØna moda) i za veĆØernje izlaske. Svaka od kreacija je unikatna, a na sokobanjskim lepoticama, koje su ih nosile i pronosile  atrijumom, izgledale su savršeno.

Snežana StefanoviƦ, ne samo da dizajnira i kreira odevne predmete, veƦ i sama kroji i šije. To je za prisutnu publiku bilo iznenaĆ°enje i razlog više za osvajanje simpatija, pored iskazanog divljenja za prikazanu kolekciju.


Snežana StefanoviƦ je student treƦe godine Visoke strukovne škole za tekstil - odsek Modni dizajn, u Leskovcu i veoma uspešno stvara na više polja  umetnosti. Od velikog znaĆØaja je podrška njenog supruga Ivana, rodbine i prijatelja, i Udruženja umetnika "Vrelo", iz Sokobanje, ĆØiji je Snežana ĆØlan. Jednu od kreacija, balon-haljinica, nosila je njena kƦerka Antonija, koja se odliĆØno snašla u ulozi manekenke i profesionalno pozirala za fotografisanje.

Modnu reviju Snežane StefanoviƦ pomogli su: OTKS Sokobanja, frizerski salon "BARBIKA", turistiĆØka agencija "SOKOGRAD TURS", Olivera StevanoviƦ, sokobanjske lepotice (deset devojaka) i Vladimir S. Putnik, u ulozi voditelja.Iako je modna revija najavljena samo dan pred dešavanje, privukla je veƦi broj publike, oko 600 posetilaca, a na njihovim licima se ĆØitalo da su im se  prikazane kolekcije dopale.

Nadam se da Ʀe i vama. Vidimo se u Sokobanji!


 

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas154
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1306
mod_vvisit_counterOvog meseca2826