Skip to content

I Sokobanja kreatore ima
Snežana Stefanović, umetnica iz Sokobanje, koja je nedavno imala svoju prvu samostalnu izložbu slika, nakita i modnog dizajna, priredila je sinoć, gostima i meštanima Sokobanje, modnu reviju. Takođe, svoju prvu modnu reviju, a biće ih još. Ovo je i prva modna revija u Sokobanji, mada je bilo nekoliko u prethodnim godinama, ali uvek u sastavu neke manifestacije, kada se prikazivalo pet-šest kreacija. Zvanično, modna revija Snežane Stefanović je prva, samostalna revija jednog kreatora, u Sokobanji.Snežana je publici predstavila 24 kreacije odeće za svaki dan (ulična moda) i za večernje izlaske. Svaka od kreacija je unikatna, a na sokobanjskim lepoticama, koje su ih nosile i pronosile  atrijumom, izgledale su savršeno.

Snežana Stefanović, ne samo da dizajnira i kreira odevne predmete, već i sama kroji i šije. To je za prisutnu publiku bilo iznenađenje i razlog više za osvajanje simpatija, pored iskazanog divljenja za prikazanu kolekciju.


Snežana Stefanović je student treće godine Visoke strukovne škole za tekstil - odsek Modni dizajn, u Leskovcu i veoma uspešno stvara na više polja  umetnosti. Od velikog značaja je podrška njenog supruga Ivana, rodbine i prijatelja, i Udruženja umetnika "Vrelo", iz Sokobanje, čiji je Snežana član. Jednu od kreacija, balon-haljinica, nosila je njena kćerka Antonija, koja se odlično snašla u ulozi manekenke i profesionalno pozirala za fotografisanje.

Modnu reviju Snežane Stefanović pomogli su: OTKS Sokobanja, frizerski salon "BARBIKA", turistička agencija "SOKOGRAD TURS", Olivera Stevanović, sokobanjske lepotice (deset devojaka) i Vladimir S. Putnik, u ulozi voditelja.Iako je modna revija najavljena samo dan pred dešavanje, privukla je veći broj publike, oko 600 posetilaca, a na njihovim licima se čitalo da su im se  prikazane kolekcije dopale.

Nadam se da će i vama. Vidimo se u Sokobanji!


 

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 7 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1387
mod_vvisit_counterJuce2866
mod_vvisit_counterOve nedelje12295
mod_vvisit_counterOvog meseca49848