Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
I Sokobanja kreatore ima
SneŇĺana Stefanovi√¶, umetnica iz Sokobanje, koja je nedavno imala svoju prvu samostalnu izloŇĺbu slika, nakita i modnog dizajna, priredila je sino√¶, gostima i meštanima Sokobanje, modnu reviju. Tako√įe, svoju prvu modnu reviju, a bi√¶e ih još. Ovo je i prva modna revija u Sokobanji, mada je bilo nekoliko u prethodnim godinama, ali uvek u sastavu neke manifestacije, kada se prikazivalo pet-šest kreacija. Zvani√®no, modna revija SneŇĺane Stefanovi√¶ je prva, samostalna revija jednog kreatora, u Sokobanji.SneŇĺana je publici predstavila 24 kreacije ode√¶e za svaki dan (uli√®na moda) i za ve√®ernje izlaske. Svaka od kreacija je unikatna, a na sokobanjskim lepoticama, koje su ih nosile i pronosile  atrijumom, izgledale su savršeno.

SneŇĺana Stefanovi√¶, ne samo da dizajnira i kreira odevne predmete, ve√¶ i sama kroji i šije. To je za prisutnu publiku bilo iznena√įenje i razlog više za osvajanje simpatija, pored iskazanog divljenja za prikazanu kolekciju.


SneŇĺana Stefanovi√¶ je student tre√¶e godine Visoke strukovne škole za tekstil - odsek Modni dizajn, u Leskovcu i veoma uspešno stvara na više polja  umetnosti. Od velikog zna√®aja je podrška njenog supruga Ivana, rodbine i prijatelja, i UdruŇĺenja umetnika "Vrelo", iz Sokobanje, √®iji je SneŇĺana √®lan. Jednu od kreacija, balon-haljinica, nosila je njena k√¶erka Antonija, koja se odli√®no snašla u ulozi manekenke i profesionalno pozirala za fotografisanje.

Modnu reviju SneŇĺane Stefanovi√¶ pomogli su: OTKS Sokobanja, frizerski salon "BARBIKA", turisti√®ka agencija "SOKOGRAD TURS", Olivera Stevanovi√¶, sokobanjske lepotice (deset devojaka) i Vladimir S. Putnik, u ulozi voditelja.Iako je modna revija najavljena samo dan pred dešavanje, privukla je ve√¶i broj publike, oko 600 posetilaca, a na njihovim licima se √®italo da su im se  prikazane kolekcije dopale.

Nadam se da æe i vama. Vidimo se u Sokobanji!


 

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas26
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje309
mod_vvisit_counterOvog meseca1829