Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Igra kolo pod Ozrenom
Kulturno-umetni√®ko društvo SOKO, iz Sokobanje, organiuzuje, tre√¶i po redu Sabor folklora "IGRA KOLO POD OZRENOM - SOKOBANJA 2010".Sabor √¶e biti odrŇĺan 21. avgusta, na letnjoj pozornici "Vrelo", sa po√®etkom od 20 √®asova, a cena ulaznice za posetioce je samo 100,oo dinara. Ove godine na tre√¶em saborovanju u√®eš√¶a √¶e uzeti petnaest društava, koja neguju srpsku narodnu igru i pesmu, √®etrnaest iz Srbije i jedno iz Republike Srpske, "SOKO", iz Višegrada.


Sabor folklora, ovaj sokobanjski, još uvek nije takmi√®arskog karaktera, još se nisu stekli uslovi za tako odgovornu obavezu, treba obezbediti nagrade, animirati više√®lani stru√®ni Ňĺiri i gomilu drugih stvari, a za sve to treba novca. A stanje naše  kulture je takvo, da se najmanje izdvaja za kulturu - od opština do republi√®kog nivoa. Kod nas, u Srbiji, tako i u Sokobanji, najviše se izdvaja za fudbal, od koga koristi imaju samo kladionice, tombole i fudbalski funkcioneri.

Vidimo se na Saboru folklora, u Sokobanji!

 

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas31
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje314
mod_vvisit_counterOvog meseca1834