Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Novosadski kvartet "The Frajle" oduŇ°evio sokobanj√®ane
U utorak 17.avgusta sa po√®etkom od 21:00 h na gradskom trgu odrŇĺan je koncert novosadskog kvarteta The Frajle, koji je oduševio mahom mladju publiku...

Koncertu je prisustvovalo 600, 700 ljudi, poseta je bila mala zbog slabe informisanosti, odnosno u stvari malo ko je znao ko su ustvari The Frajle. Ali svi koji su prisustvovali koncertu otišli su ku√¶i prezadovoljni i puni utisaka i svi se slaŇĺu u jednom da je ovo moŇĺda bio najbolji koncert koji je bio ove turisti√®ke sezone u Sokobanji.


Ovaj Ňĺenski akusti√®ni bend, iz Novog Sada, osnovan je 2009. god., u  sastavu Marija Mirkovi√¶ (vokal i gitara), Nataša Mihajlovi√¶ (vokal),  Nevena (vokal i gitara) i Jelena Bu√®a (vokal). Bend izvodi velike hitove  pop, rok, r’n’b i i soul muzike, kako stranih, tako i izvo√įa√®a sa naših  prostora. Jedinstvene na našoj muzi√®koj sceni, „The Frajle“ spremaju  autorski materijal, koji √¶e prezentovati tokom ove godine. Za veoma  kratko vreme bend je osvojio velike simpatije publike širom zemlje,  zahvaljuju√¶i originalnim aranŇĺmanima, višeglasnim interpretacijama, i  velikoj harizmi, koja krasi ove √®etiri talentovane devojke.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas138
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje138
mod_vvisit_counterOvog meseca3559