Skip to content

TreƦa grupna izložba

Nakon uspešne modne revije, Snežane StefanoviƦ, iste veĆØeri, sat kasnije, Udruženje umetnika “Vrelo”, iz Sokobanje, za sokobanjske goste i meštane priredilo je treƦu grupnu izložbu slika, modnog dizajna i umetniĆØkih radova.


Dakako da je druga grupna izložba, ĆØlanova udruženja, ovog leta, bila obogaƦena kreacijama Snežane StefanoviƦ, koja je izložila i nekoliko slika i kaligrafskih pisama. Pored nje svoje umetniĆØke radove izložilo je još sedmoro ĆØlanova: Ozrenka MilojkoviƦ, slike; Radomir MilojkoviƦ, slike i ikone; Olivera StevanoviƦ, ruĆØno raĆ°eni nakit; Nevena RaduloviƦ, slike; Slavica StanojeviƦ, slike; Goran RadovanoviƦ, slike i Alena Goran, dekorativne ĆØestitke i pozivnice.

OtvarajuƦi III grupnu izložbu ĆØlanova Vrela, Vladimir S. Putnik je naglasio:

Dame i gospodo, ja, umetniĆØko stvaranje, odnosno stvaranje uopšte, svrstavam u dve kategorije: kategoriju pokušaja i kategoriju uspešno stvorenog. Radovi, koji su ovde izloženi su uspešno stvoreni i želim Vam da uživate i osetite zadovoljstvo posmatrajuƦi ih i ponesete lepe utiske iz Sokobanje.


Novi ĆØlan udruženja je Slavica StanojeviƦ, rodom iz Niša, ali žitelj Sokobanje, odnedavno, koja je imala dve samostalne izložbe, u Nišu i Italiji.

Izložba je trajala sedam dana i bila je postavljena u Maloj galeriji ZaviĆØajnog muzeja.

Vidimo se u Sokobanji!

 

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas140
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje1292
mod_vvisit_counterOvog meseca2812