Skip to content

Treća grupna izložba

Nakon uspešne modne revije, Snežane Stefanović, iste večeri, sat kasnije, Udruženje umetnika “Vrelo”, iz Sokobanje, za sokobanjske goste i meštane priredilo je treću grupnu izložbu slika, modnog dizajna i umetničkih radova.


Dakako da je druga grupna izložba, članova udruženja, ovog leta, bila obogaćena kreacijama Snežane Stefanović, koja je izložila i nekoliko slika i kaligrafskih pisama. Pored nje svoje umetničke radove izložilo je još sedmoro članova: Ozrenka Milojković, slike; Radomir Milojković, slike i ikone; Olivera Stevanović, ručno rađeni nakit; Nevena Radulović, slike; Slavica Stanojević, slike; Goran Radovanović, slike i Alena Goran, dekorativne čestitke i pozivnice.

Otvarajući III grupnu izložbu članova Vrela, Vladimir S. Putnik je naglasio:

Dame i gospodo, ja, umetničko stvaranje, odnosno stvaranje uopšte, svrstavam u dve kategorije: kategoriju pokušaja i kategoriju uspešno stvorenog. Radovi, koji su ovde izloženi su uspešno stvoreni i želim Vam da uživate i osetite zadovoljstvo posmatrajući ih i ponesete lepe utiske iz Sokobanje.


Novi član udruženja je Slavica Stanojević, rodom iz Niša, ali žitelj Sokobanje, odnedavno, koja je imala dve samostalne izložbe, u Nišu i Italiji.

Izložba je trajala sedam dana i bila je postavljena u Maloj galeriji Zavičajnog muzeja.

Vidimo se u Sokobanji!

 

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1321
mod_vvisit_counterJuce2866
mod_vvisit_counterOve nedelje12229
mod_vvisit_counterOvog meseca49782