Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
TreƦa grupna izložba

Nakon uspešne modne revije, Snežane StefanoviƦ, iste veĆØeri, sat kasnije, Udruženje umetnika “Vrelo”, iz Sokobanje, za sokobanjske goste i meštane priredilo je treƦu grupnu izložbu slika, modnog dizajna i umetniĆØkih radova.


Dakako da je druga grupna izložba, ĆØlanova udruženja, ovog leta, bila obogaƦena kreacijama Snežane StefanoviƦ, koja je izložila i nekoliko slika i kaligrafskih pisama. Pored nje svoje umetniĆØke radove izložilo je još sedmoro ĆØlanova: Ozrenka MilojkoviƦ, slike; Radomir MilojkoviƦ, slike i ikone; Olivera StevanoviƦ, ruĆØno raĆ°eni nakit; Nevena RaduloviƦ, slike; Slavica StanojeviƦ, slike; Goran RadovanoviƦ, slike i Alena Goran, dekorativne ĆØestitke i pozivnice.

OtvarajuƦi III grupnu izložbu ĆØlanova Vrela, Vladimir S. Putnik je naglasio:

Dame i gospodo, ja, umetniĆØko stvaranje, odnosno stvaranje uopšte, svrstavam u dve kategorije: kategoriju pokušaja i kategoriju uspešno stvorenog. Radovi, koji su ovde izloženi su uspešno stvoreni i želim Vam da uživate i osetite zadovoljstvo posmatrajuƦi ih i ponesete lepe utiske iz Sokobanje.


Novi ĆØlan udruženja je Slavica StanojeviƦ, rodom iz Niša, ali žitelj Sokobanje, odnedavno, koja je imala dve samostalne izložbe, u Nišu i Italiji.

Izložba je trajala sedam dana i bila je postavljena u Maloj galeriji ZaviĆØajnog muzeja.

Vidimo se u Sokobanji!

 

Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas120
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje120
mod_vvisit_counterOvog meseca3541