Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Ambrozija u Sokobanji
Vlasnik privatnog preduzeća "Adonis", iz Sokobanje, Nebojša Stanojević, upozorava lokalnu samoupravu i javno komunalno preduzeće "Napredak", da se ambrozija nekontrolisano širi sokobanjskom opštinom.

ambrozija

Danas smo obišli teren, u delu od raskrsnice za selo Trgovište do resničke benzinske pumpe i na svakih 4 do 6 metara razdaljine, primećeni su grmovi ove otrovne biljke, koja izaziva alergije i oboljenja. Nebojša Stanojević kaže da je sada ambrozija najopasnija za čovekovo zdravlje i da je ovo doba godine period kada se ona razmnožava i ako se sada ne uništi, biće potrebno narednih 40 godina za njeno iskorenjavanje.

ambrozija

Nebojša navodi da ambrozije ima i u neposrednoj blizini specijalne bolnice "Sokobanja" (Novi zavod) i to oko 3 hektara, zatim sa obe strane puta za Knjaževac, od Prevalca do skretanja za Dugo Polje, kao i u blizini rudnika "Soko", oko 10 hektara. Podaci koji zabrinjavaju, ako se što pre nešto ne preduzme!


Vidimo se u Sokobanji!
Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1757
mod_vvisit_counterJuce2452
mod_vvisit_counterOve nedelje13507
mod_vvisit_counterOvog meseca56232