Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Ambrozija u Sokobanji
Vlasnik privatnog preduze√¶a "Adonis", iz Sokobanje, Nebojša Stanojevi√¶, upozorava lokalnu samoupravu i javno komunalno preduze√¶e "Napredak", da se ambrozija nekontrolisano širi sokobanjskom opštinom.

ambrozija

Danas smo obišli teren, u delu od raskrsnice za selo Trgovište do resni√®ke benzinske pumpe i na svakih 4 do 6 metara razdaljine, prime√¶eni su grmovi ove otrovne biljke, koja izaziva alergije i oboljenja. Nebojša Stanojevi√¶ kaŇĺe da je sada ambrozija najopasnija za √®ovekovo zdravlje i da je ovo doba godine period kada se ona razmnoŇĺava i ako se sada ne uništi, bi√¶e potrebno narednih 40 godina za njeno iskorenjavanje.

ambrozija

Nebojša navodi da ambrozije ima i u neposrednoj blizini specijalne bolnice "Sokobanja" (Novi zavod) i to oko 3 hektara, zatim sa obe strane puta za KnjaŇĺevac, od Prevalca do skretanja za Dugo Polje, kao i u blizini rudnika "Soko", oko 10 hektara. Podaci koji zabrinjavaju, ako se što pre nešto ne preduzme!


Vidimo se u Sokobanji!
Vladimir S. Putnik
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas137
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje137
mod_vvisit_counterOvog meseca3558