Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Nisomnia 2010.


U Nišu √¶e se od 03-05. septembra, odrŇĺati niški muzi√®ki festival „NISOMNIA 2010”.

Festival se organizuje po deveti put za redom a glavni program, odvija√¶e se na dve bine LIVE i DJ stage-u, u rovovima niške tvr√įave od 21h do 06h ujutro.
Kao glavni hedlajner Nisomnie, po prvi put u Srbiji, nastupi√¶e dj i producent Anthony Rother (Nema√®ka). Pored njega tu su i poznata svetska imena poput benda Tesla Boy (Rusija) i dj-eva i producenata Patrik Skoog aka Agaric (We Are) (Švedska), Tricklz aka Dagobert (Nema√®ka), Utah Jazz ( Engleska), Steve Mill (Gr√®ka).
Uz poznate inostrane goste, tokom tri dana festivala, publika √¶e imati priliku da na LIVE stage-u √®uje i bendove Darkwood Dub, Plasma, Sevdah Baby, Svi Na Pod!, Eyot, Goribor, Margita je mrtva. Na DJ stage-u nastupa√¶e i N-tchbl, Spirko, Kalson, Ogi Gee Cash & Dimiz-don’t, H!, Igor Krsmanovi√¶, Nemus, Max, Vukadin… Program DJ stage-a prati√¶e The Chelsea girls VJ team.

 Tre√¶eg dana Nisomnije LIVE stage preuzimaju mladi niški bendovi i poznata rock imena u okviru tradicionalnog √ąupinog memorijala posve√¶enog  nišliji Zoranu Radosavljevi√¶u √ąupi.

Dnevni program odrŇĺava√¶e se na prostoru Salona 77 u Tvr√įavi, koji √¶e, ove godine, biti pretvoren u press/izloŇĺbeni centar. Ovaj prostor nazvan je "Zona slobodne volje" i u njemu √¶e, pored dnevnih konferencija i druŇĺenja sa u√®esnicima festivala, biti predstavljeni i multimedijalni projekti niških umetnika, programi i projekti nevladinih i kulturnih organizacija i institucija uz prate√¶e tematske tribine. Dešavanja, u ovom prostoru, traja√¶e od 12h do 21h svakog dana.

Karta za Nisomniu 2010 iznosi 500 dinara za komplet, a cena pojedina√®ne karte je 200 dinara u pretprodaji. Karte se mogu kupiti u prostorijama NKC-a, TON-a i  skejt shopu Chandoo u Kal√®i.

Novina ovogodišnje Nisomnie je da √¶e prihod od karata biti iskoriš√¶en u humanitarne svrhe i to kroz konkretnu akciju namenjenu deci u Nišu. Celokupna akcija, u koju √¶e biti uklju√®eni i posetioci i u√®esnici festivala, bi√¶e odrŇĺana i medijski propra√¶ena u toku septembra.

Tokom celog festivala program √¶e mo√¶i uŇĺivo da se prati preko video live stream-a na web sajtu www.nisomnia.org.rs  na kome se, pored fejsbuka, mogu na√¶i sve informacije kao i celokupni line-up u√®esnika. Zvani√®ni organizator  Nisomnie je Niški kulturni centar

Ukoliko Ňĺelite da se akreditujete za pra√¶enje Nisomnie 2010, to moŇĺete u√®initi preko sajta festivala ili direktno, preko PR-a festivala.
P R O G R A M      F E S T I V A L A

Karta za festival Nisomnia 2010 iznosi 500 dinara za komplet karata, a cena pojedina√®ne karte je 200 dinara u pretprodaji. Karte se mogu kupiti u prostorijama Niškog kulturnog centra, Turisti√®ke organizacije Niša (Dušanova ulica i ulaz u Tvr√įavu) i  skejt shopu Chandoo u Kal√®i.

Prihod od prodatih karata na festivalu Nisomnia 2010 ide u humanitarne svrhe za izvo√įenje  akcije posve√¶ene deci u nišu. Celokupna akcija, u koju √¶e biti uklju√®eni i posetioci i u√®esnici festivala, bi√¶e odrŇĺana i medijski propra√¶ena u toku septembra.


Aleksandra Strahiniæ
PR manager festivala                           
+381 63 10 48 262       
nisomnia2010@gmail.com
www.nisomnia.org.rs
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas112
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje112
mod_vvisit_counterOvog meseca3533