Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Banja po meri Evrope
SOKOBANJA - Specijalnu bolnicu "Sokobanja", posetili su predstavnici Evropskog udruženja banja-Reinhard Petry, direktor za projekte ESPA, dr Kurt Von Storch, direktor za kvalitet ESPA i dr Tfeodor Stofira generalni menadžer jedne od najpoznatijih banja u ƈeškoj i predsednik komisije za peloid ESPA.

Ovo je poĆØetak obilaska sedam najboljih zdravstvenih ustanova u banjama Srbije, koji Ʀe trajati do 02. septembra, a u cilju struĆØnog sagledavanja stanja u ustanovama i izrade dokumenata sa preporukama o najbrže ostvarljivim i najefikasnijim merama za njihovo dalje napredovanje. Organizator posete je Udruženje banja Srbije, a reĆØ je o prvoj fazi složene aktivnosti na profilisanju turistiĆØkog proizvida – segmenta jako bitnog za razvoj banjskog turizma, a koja Ʀe biti realizovana uz pomoƦ Evropskog udruženja banja. Predstavnici Evropskog udruženja banja obišli su zgradu Specijalne bolnice "Sokobanja", amam i Stari zavod i na radnom sastanku izneli utiske i zapažanja, koje Ʀe kasnije dati i u pisanoj formi.

RIBARSKA BANJA - U podjastrebarskoj lepotici boravili su predstavnici evropskog Udruženja banjskih leĆØilišta (ESPA), direktor Rajnhard Petru, sa saradnicima i sekretarom Udruženja banja Srbije, Vladanom VeškoviƦem. Cilj posete bilo je struĆØno „snimanje“ metoda leĆØenja, ali i smeštajnih kapaciteta, terapijskih blokova i bazena. Na osnovu tih saznanja, biƦe izraĆ°eni dokumenti i preporuke za još brže ostvarivanja daljeg napredovanja.- Ovde smo da se uverimo u potencijale i to prenesemo dalje, u Evropu, ali i da predoĆØimo naĆØine kako da se još bolje koristi prirodno bogatstvo kojeg Srbija ima u izobilju. VeƦ sada je izvesno da ovde treba doƦi i, na licu mesta, videti kako jedna banja može da napreduje - istakao je Rajnhard Petru, direktor Udruženja banjskih leĆØilišta Evrope.

Ocenjeno je da je jedan od naĆØina za napredovanje Ribarske banje i dobijanje „peĆØata kvaliteta“, visokog evropskog priznanja koje - uvereni su gosti u ovoj svojevrsnoj „inspekciji“ - može da stigne veoma skoro. Time bi Ribarska banja ušla u elitu, meĆ°u tridesetak banja, koliko ih je veƦ ovenĆØano u Evropi.

- Delegacija iz evropskog Udruženja banja posetila je nekoloko naših rehabilitacionih centara, a želja im je da naprave presek šta danas imamo, pa da nam, predlozima i sugestijama, pomogu, kako bi srpska leĆØilišta polako poĆØela da liĆØe na evropska - zakljuĆØuje dr Branislav KatanĆØeviƦ, direktor Ribarske banje.

Izvor: SokoTV i BanjeSrbije.net
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas31
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje314
mod_vvisit_counterOvog meseca1834