Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Novi aparat u stacionaru u "Zelengora" u Niškoj Banji


NIŠKA BANJA - Državni sekretar Ministarstva zdravlja Nevena Karanović i direktor Instituta za lečenje i rehabilitaciju "Niška banja" Aleksandar Dimić pustili su juče u rad novi digitalni rendgen aparat u stacionaru "Zelengora" u Niškoj Banji.

- U svim zdravstvenim ustanovama tercijalnog zdravstva analogni rendgen aparati zamenjeni su digitalnim - rekla je Karanovićeva i podsetila da je od 2007. godine korišćenje digitalne tehnologije postao standard.

Ona je navela da je za tri digitalna aparata, koji će biti stavljeni u funkciju u tom institutu, Ministarstvo zdravlja izdvojilo oko 600.000 evra, a aparati su kupljeni na tenderu na kome je najpovoljnija ponuda stigla od beogradske firme "Visaris".

Dimić je kazao da dobijanje rendgen aparata predstavlja kontinuitet ulaganja Ministarstva zdravlja u opremu za potrebe tog instituta.

On je rekao da u Institutu rade na novom projektu invazivne kardiološke dijagnostike i na unapređenju još dve oblasti njihovog rada, reumatologiji i rehabilitaciji. Institut, takođe, iz sopstvenih izvora radi na renoviranju postojećih kapaciteta u stacionaru "Radon".


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas1713
mod_vvisit_counterJuce2452
mod_vvisit_counterOve nedelje13463
mod_vvisit_counterOvog meseca56188