Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Britanski novinari uŇĺivali u √®arima Srbije

Turisti√®ka organizacija Srbije bila je doma√¶in britanskim novinarima iz redakcija “Daily Mirror“, „Manchester Evening News“, „South Wales Evening Post“,  „Sunday Mercury“, „Liverpool Echo“ i „Ipswich Evening Star“. Za vreme njihovog boravka posebna paŇĺnja je posve√¶ena Dunavu koji kroz Srbiju proti√®e u duŇĺini od 588 km. Nakon voŇĺnje biciklisti√®kom stazom pored Dunava u Beogradu, Turisti√®ka organizacija Srbije im je organizovala obilazak brojnih arheoloških nalazišta, srednjevekovnih tvr√įava, crkava i manastira, kao i savremenih gradova duŇĺ Dunava. Novinari su posetili Viminacijum, Srebrno jezero, Goluba√®ku tvr√įavu, √źerdapsku klisuru, Donji Milanovac i Kladovo.


Za vreme posete Srbiji, novinari su se uverili da Beograd sa pravom nosi titulu grada sa najboljim no√¶nim zabavnim Ňĺivotom u Evropi, isprobali su gastronomske specijalitete Skadarlije i boravili na beogradskom Beer Festu.

Izvor: The Serbian travel industry, VR photo: Saša Stojanovi√¶


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas109
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje109
mod_vvisit_counterOvog meseca3530