Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Aktuelne postnovogodišnje vesti
 • novu godinu u Sokobanji dočekalo oko 3.000 gostiju
 • 1.januara organizovano "Sokobanjsko trežnjenje" za sokobanjske goste.


 • Srpska pravoslavna crkva najavljuje Božićne praznike. Tradicionalna seča badnjaka obaviće se u ataru sela Nikolinca. Polazak ispred sokobanjske crkve i crkve u Vrelu je u 6 časova ujutru. U 16 i 30 je večernje bogosluženje, a nakon toga osvećenje i polaganje badnjaka ispred crkve.


 • Što se stanja bezbednosti u Sokobanji su počinjena 3 krivična dela na štetu građana, jedno narušavanje javnog reda i mira u dikoteci "Uno" i jedna saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom. Takođe, na rudniku "Soko" usled nemarnosti dva radnika su povređena i sa teškim telesnim povredama su prebačeni u KBC Niš na dalju hospitalizaciju.


 • Vojislav Antić iz Knjaževca i Dušan Stojković iz Aleksinca, radnici u Rudniku mrkog uglja "Soko" povređeni su u rudniku 30. decembra. Posle ukazane pomoći u KBC u Nišu, Antić i Stojković upućeni su na kućno lečenje.
  Republički inspektor rudarstva nakon izvršenog uviđaja izjavio je da je uzrok nezgode "omaška u radu".
  "Negde oko 15 i 20, prilikom spuštanja radnika u jamu rudnika "Soko" došlo je "omaške u radu" kod rukovodioca izvozne mašine i pri tome su povređena dva radnika zato što je koš prešao nivo navozišta za metar, dva.
  Jedan radnik je slomio nogu, a drugome je napukao članak,a ostala dvojica su prošla bez povreda.
  Pretpostavlja se da je do ove nezgode došlo usled "pada koncentracije" rukovodioca izvozne mašine kome je uzeta krv na pregled u kojoj nije bilo tragova alkohola.


 • Pretposlednjeg dana pre nove godine karate klub "SokoTop" je organizovao polaganja za pojaseve. Uprava kluba je nakon polaganja organizovala novogodišnju žurku za članove i njihove roditelje.

  Polaganje je prošlo uspešno, a ocene komisije su bile takve da su neki dobili čiste, a neki uslovne pojaseve. Član komisije i upravnog odbora Karate kluba "Soko Top" Radoslav Lukić istakao je da ne bi trebali da budu razočarani već motivisani za dalje treniranje u najboljem sokobanjskom sportskom klubu u 2006 godini. Karatisti za dve nedelje počinju pripreme na Kopaoniku. • U izboru za najbolje klubove i sportiste u Zaječarskom regionu u užem izboru našli su se:
 • u izboru za najboljeg sportistu Ivana Zamfirović (karate) osvojila je 3. mesto.
 • u izboru za najboljeg sportistu Vladimir Veljković (golman) osvojio je 8. mesto.
 • u izboru za najbolji klub Fublaski klub "Ozren" osvojio je 5. mesto
 • u izboru za najboljeg sportskog radnika Branislav Stojanović osvojio je 3. mesto.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas152
mod_vvisit_counterJuce193
mod_vvisit_counterOve nedelje717
mod_vvisit_counterOvog meseca717