Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Aktuelne postnovogodiŇ°nje vesti
 • novu godinu u Sokobanji do√®ekalo oko 3.000 gostiju
 • 1.januara organizovano "Sokobanjsko treŇĺnjenje" za sokobanjske goste.


 • Srpska pravoslavna crkva najavljuje BoŇĺi√¶ne praznike. Tradicionalna se√®a badnjaka obavi√¶e se u ataru sela Nikolinca. Polazak ispred sokobanjske crkve i crkve u Vrelu je u 6 √®asova ujutru. U 16 i 30 je ve√®ernje bogosluŇĺenje, a nakon toga osve√¶enje i polaganje badnjaka ispred crkve.


 • Što se stanja bezbednosti u Sokobanji su po√®injena 3 krivi√®na dela na štetu gra√įana, jedno narušavanje javnog reda i mira u dikoteci "Uno" i jedna saobra√¶ajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom. Tako√įe, na rudniku "Soko" usled nemarnosti dva radnika su povre√įena i sa teškim telesnim povredama su preba√®eni u KBC Niš na dalju hospitalizaciju.


 • Vojislav Anti√¶ iz KnjaŇĺevca i Dušan Stojkovi√¶ iz Aleksinca, radnici u Rudniku mrkog uglja "Soko" povre√įeni su u rudniku 30. decembra. Posle ukazane pomo√¶i u KBC u Nišu, Anti√¶ i Stojkovi√¶ upu√¶eni su na ku√¶no le√®enje.
  Republi√®ki inspektor rudarstva nakon izvršenog uvi√įaja izjavio je da je uzrok nezgode "omaška u radu".
  "Negde oko 15 i 20, prilikom spuštanja radnika u jamu rudnika "Soko" došlo je "omaške u radu" kod rukovodioca izvozne mašine i pri tome su povre√įena dva radnika zato što je koš prešao nivo navozišta za metar, dva.
  Jedan radnik je slomio nogu, a drugome je napukao √®lanak,a ostala dvojica su prošla bez povreda.
  Pretpostavlja se da je do ove nezgode došlo usled "pada koncentracije" rukovodioca izvozne mašine kome je uzeta krv na pregled u kojoj nije bilo tragova alkohola.


 • Pretposlednjeg dana pre nove godine karate klub "SokoTop" je organizovao polaganja za pojaseve. Uprava kluba je nakon polaganja organizovala novogodišnju Ňĺurku za √®lanove i njihove roditelje.

  Polaganje je prošlo uspešno, a ocene komisije su bile takve da su neki dobili √®iste, a neki uslovne pojaseve. √ąlan komisije i upravnog odbora Karate kluba "Soko Top" Radoslav Luki√¶ istakao je da ne bi trebali da budu razo√®arani ve√¶ motivisani za dalje treniranje u najboljem sokobanjskom sportskom klubu u 2006 godini. Karatisti za dve nedelje po√®inju pripreme na Kopaoniku. • U izboru za najbolje klubove i sportiste u Zaje√®arskom regionu u uŇĺem izboru našli su se:
 • u izboru za najboljeg sportistu Ivana Zamfirovi√¶ (karate) osvojila je 3. mesto.
 • u izboru za najboljeg sportistu Vladimir Veljkovi√¶ (golman) osvojio je 8. mesto.
 • u izboru za najbolji klub Fublaski klub "Ozren" osvojio je 5. mesto
 • u izboru za najboljeg sportskog radnika Branislav Stojanovi√¶ osvojio je 3. mesto.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas265
mod_vvisit_counterJuce224
mod_vvisit_counterOve nedelje784
mod_vvisit_counterOvog meseca13000