Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
ESPA u SrbijiU periodu od 28. avgusta do 2. septembra 2010. godine UdruŇĺenje banja Srbije bilo je doma√¶in delegaciji Evropskog udruŇĺenja banja (ESPA) koju su √®inili Reinhard  Petry  (direktor za projekte ESPA), dr Kurt Von Storch (direktor za kvalitet ESPA)i dr Theodor Stofira (generalni menadŇĺer Lazné Belhorad u √ąeškoj Republici i predsednik Komisije za peloid ESPA).

Ova poseta, dogovorena na ovogodišnjem Kongresu banja Srbije sa generalnim sekretarom ESPA, Joachimom Lieberom, predstavlja prvu fazu sloŇĺenog procesa profilisanja banjskog turisti√®kog proizvoda koji √¶e UdruŇĺenje banja Srbije realizovati uz pomo√¶ ESPA.

Delegacija je obišla Sokobanju , Nišku, Ribarsku i Vrnja√®ku Banju, banje Kovilja√®u i KanjiŇĺu, kao i Zlatibor. Cilj je snimanje trenutnog stanja i stepena iskoriš√¶enosti prirodnog i stru√®nog potencijala („Spa checkup“). Nakon detaljne analize usledi√¶e preporuka ESPA za preduzimanje najefikasnijih koraka ka ispunjenju evropskih standarda.

Izvor: Serbian travel industry news, VR photo: Saša Stojanovi√¶
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas26
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje309
mod_vvisit_counterOvog meseca1829