Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Baji├Ž
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
X Meðunarodni bijenale ekološke karikature

Deseti "Me├░unarodni bijenale ekološke karikaturte - Sokobanja 2010 odr┼ża├Že se 20. oktobra u Sokobanji. Tema te jubilarne i jedinstvene manifestacije je "Ekologija - šume i vode" izjavio je umetni├Ęki direktor Bijenala Aleksandar Blatnik.

Direktor Bijenala Dimitrije Luki├Ž podsetio je da ├Že stru├Ęni ┼żiri ove manifestacije, uz podršku grada doma├Žina Sokobanje, dodeliti tri nagrade kao i specijalna priznanja najuspešnijim autorima. Interesovanje za ovaj doga├░aj je veliko, rekao je Blatnik i potsetio da je za prošlogodišnje takmi├Ęejne prijavljeno 537 radova iz 43 zemlje, od Ukrajine do Japana i Argentine. Me├░u umetnicima koji o prirodi najlepše govore neumorni su karikaturisti, a zna├Ęajan doprinos promociji aktivnosti u zaštiti ┼żivotne sredine daje i manifestacija bijenale ekološke karikature u Sokobanji. Zainteresovani autori mogu, do 10. oktobra da pošalju po tri rada, na imejl adresu: bijenale08@opstinasokobanja.comOva adresa el. pošte zašti├Žena je od spam napada, treba omogu├Žiti JavaSkript da biste je videli ili na adresu Skupština opštine Sokobanja (za Bijenale karikature) Svetog Save 23, 18230 Sokobanja. U promociji ove jedinstvene manifestacije kulture u├Ęestvuje i EKOpolis mre┼ża i planetarna ekološka kampanja "O├Ęistimo svet" - (Clean up the World). /Beta-Ecotopia/

Komentari (1)Add Comment
Pitam se pitam
napisao David , 13, October, 2010
Interesantno je da međunarodna manifestacija sa dugom tradicijom za osvojeno I mesto donosi novčano manje vrednu nagradu od amaterskog foto konkursa koga već dve godine zaredom prati sumnja u objektivnost žirija.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ├łair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Do├Ęek Nove godine

Do├Ęek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogu├Žnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogu├Žnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vau├Ęera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko na├Ęina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vau├Ęeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas127
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje127
mod_vvisit_counterOvog meseca3548