Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Javni poziv za dodelu nagrada izuzetno talentovanim uèenicima i studentima
Opština Sokobanja objavila je Javni poziv za dodelu nagrada izuzetno talentovanim ucenicima i studentima, apsolventima i studentima na postdiplomskim studijama...Na Javni poziv mogu da se prijave izuzetno talentovani ucenici, studenti, apsolventi i studenti na postiplomskim studijama sa prebivalištem na teritoriji Opštine Sokobanja ito ako ispunjavaju sledece kriterijume: ucenici škola za talentovane ucenike koji imaju prosecnu ocenu najmanje 4,80, ucenici generacije, ucenici i studenti ciji su radovi nagradeni ili koji su osvojili jednu od prve tri nagrade na takmicenjima na republickom i medunarodnom nivou.

skola

Najbolji studenti na godini i studenti sa prosecnom ocenom od najmanje 9,80 pod uslovom da redovno upisuje semestre, apsolventi-koji imaju prosecnu ocenu najmanje 9,50 i studenti postiplomskih studija koji su upisali završnu godinu sa prosecnom ocenom najmanje 9,50. Zahtevi se podnose Komisiji za dodelu nagrada ucenicima i studentima preko pisarnice Opštinske uprave. Rok za podnošenje zahteva je do 1. novembra 2010. godine. Sve dodatne informacije mogu se dobiti kod Dušice Stankovic ilina telefon 830-173

TV Soko

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas45
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje328
mod_vvisit_counterOvog meseca1848