Skip to content

Drevna piramida ili remek delo prirode?
Poštovani ljubitelji Rtnja, prijatelji i poznanici,
trudimo se što je više moguƦe da interesantne materijale o fenomenima koji su decenijama primetni na ovoj mistiĆØnoj planini sprovedemo do vas. Iz tog razloga na video kanalu Duh Rtnja preko sajta za pregled i razmenu video sadržaja Vimeo.com, smo vam omoguƦili da im lako i jednostavno pristupite.
Izdvajamo dva poslednja video materija.

1. ZahvaljuljuƦi Dr Bojanu DimitrijeviƦu koji se godinama interesuje za materiju vezanu za odnose energija Zemlje i Kosmosa, piramida i njihovim namenama kako kroz klasiĆØnu nauĆØnu misao tako i putem tumaĆØenja koja dolaze iz segmenta ezoterije, uz podršku produkcijske kuce UMS realizovao ovaj pilot projekat za koji se nadamo da Ʀe i kroz nova ostvarenja ugledati svetlost dana na nekoj od nacionalnih frekfencija.

Autor serije u trajanju od 45 minuta pokušava da iz fenomenološkog pristupa i pogleda na planinu Rtanj ponudi odgovore koji se tiĆØu ove gigantske piramidalne konstrukcije, njenog uticaja na okolinu i potencijala koji pruža. Kroz razgovor sa raznoprofilisanim istraživaĆØima, nauĆØnicima, inženjerima, prvim ĆØovekom opštine Boljevac ali i meštanima ovog podruĆØja, pokušajte izvucite liĆØne zakljuĆØke.

Dr DimitrijeviƦu želimo uspeha u plasiranju ovog i drugih materijala na neku dostojnu televiziju i zahvaljujemo na podršci u istraživanju Rtnja.2. Svesrdnu podršku od poĆØetaka aktivnosti centra Duh Rtnja daje produkcijaska kuƦa Prodigy iz Beograda koja je veƦ u par navrata beležila i pravila emisije o Rtnju. Pri kraju je i snimanje dokumentarnog filma o Rtnju.Tokom multidisciplinarne istrazivacke konferencije RTANJ DREVNA PIRAMIDA ILI REMEK DELO PRIRODE!? deo aktivnosti je takoĆ°e pratila produkcijska kuca PRODIGY koja je kroz prizmu jedne od svojih emisija OFFROAD AVANTURA predstavila ovaj dogadjaj iz svog ugla. Emisija se emituje na ENTER TV i reemituje na preko 10 TV stanica širom Srbije.

Emisija je prvim emitovanjima dobila pozitivne komentare. Nadam se da ce i vaš biti takav. Uživajte u dinamicnih 24 minuta materijala o nesvakidasnjoj piramidalnoj planini Rtanj.
--
Saša NaĆ°feji
Izvršni direktor
Duh Rtnja - Centar za istraživanje i ekologiju
11000 Beograd, Srbija
duhrtnja@gmail.com
www.duhrtnja.com
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas179
mod_vvisit_counterJuce174
mod_vvisit_counterOve nedelje1809
mod_vvisit_counterOvog meseca1476