Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Drevna piramida ili remek delo prirode?
Poštovani ljubitelji Rtnja, prijatelji i poznanici,
trudimo se što je više mogu√¶e da interesantne materijale o fenomenima koji su decenijama primetni na ovoj misti√®noj planini sprovedemo do vas. Iz tog razloga na video kanalu Duh Rtnja preko sajta za pregled i razmenu video sadrŇĺaja Vimeo.com, smo vam omogu√¶ili da im lako i jednostavno pristupite.
Izdvajamo dva poslednja video materija.

1. Zahvaljulju√¶i Dr Bojanu Dimitrijevi√¶u koji se godinama interesuje za materiju vezanu za odnose energija Zemlje i Kosmosa, piramida i njihovim namenama kako kroz klasi√®nu nau√®nu misao tako i putem tuma√®enja koja dolaze iz segmenta ezoterije, uz podršku produkcijske kuce UMS realizovao ovaj pilot projekat za koji se nadamo da √¶e i kroz nova ostvarenja ugledati svetlost dana na nekoj od nacionalnih frekfencija.

Autor serije u trajanju od 45 minuta pokušava da iz fenomenološkog pristupa i pogleda na planinu Rtanj ponudi odgovore koji se ti√®u ove gigantske piramidalne konstrukcije, njenog uticaja na okolinu i potencijala koji pruŇĺa. Kroz razgovor sa raznoprofilisanim istraŇĺiva√®ima, nau√®nicima, inŇĺenjerima, prvim √®ovekom opštine Boljevac ali i meštanima ovog podru√®ja, pokušajte izvucite li√®ne zaklju√®ke.

Dr Dimitrijevi√¶u Ňĺelimo uspeha u plasiranju ovog i drugih materijala na neku dostojnu televiziju i zahvaljujemo na podršci u istraŇĺivanju Rtnja.2. Svesrdnu podršku od po√®etaka aktivnosti centra Duh Rtnja daje produkcijaska ku√¶a Prodigy iz Beograda koja je ve√¶ u par navrata beleŇĺila i pravila emisije o Rtnju. Pri kraju je i snimanje dokumentarnog filma o Rtnju.Tokom multidisciplinarne istrazivacke konferencije RTANJ DREVNA PIRAMIDA ILI REMEK DELO PRIRODE!? deo aktivnosti je tako√įe pratila produkcijska kuca PRODIGY koja je kroz prizmu jedne od svojih emisija OFFROAD AVANTURA predstavila ovaj dogadjaj iz svog ugla. Emisija se emituje na ENTER TV i reemituje na preko 10 TV stanica širom Srbije.

Emisija je prvim emitovanjima dobila pozitivne komentare. Nadam se da ce i vaš biti takav. UŇĺivajte u dinamicnih 24 minuta materijala o nesvakidasnjoj piramidalnoj planini Rtanj.
--
Saša Na√įfeji
Izvršni direktor
Duh Rtnja - Centar za istraŇĺivanje i ekologiju
11000 Beograd, Srbija
duhrtnja@gmail.com
www.duhrtnja.com
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas42
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje325
mod_vvisit_counterOvog meseca1845