Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Ministar Oliver DuliƦ posetio Sokobanju
Ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver DuliƦ prisustvovao je u Sokobanji prezentaciji projekta kompleksa otvorenih bazena.

Dejan NikoliƦ, Oliver DuliƦ i Dimitrije LukiƦ

- Opština Sokobanja je konkurisala, prema Zakonu o podršci graĆ°evinskoj industriji u vreme ekonomske krize, sa veoma važnim projektom kompleksa otvorenih bazena i tom prilikom od našeg Ministarstva dobila 130 miliona dinara, što nije zanemarljiva suma uzevši u obzir da je za celu Srbiju predviĆ°eno deset milijardi dinara - izjavio je ministar DuliƦ.

On je istakao da danas Sokobanja ne može da živi samo od banjskog turizma, veƦ da je neophodno uložiti mnogo više u prateƦe sadržaje, oĆØuvanje životne sredine, prilazne puteve i infrastrukturu.

- Nema razvoja turizma i napretka grada ako turisti koji doĆ°u naiĆ°u na prljav grad i kese koje vise po drveƦu. ƈist grad je odraz i ogledalo civilizovanog sveta. Vi imate divnu prirodu, treba da se potrudite da je saĆØuvate i ne treba Srbija da bude lepa samo tamo gde ljudi ne žive - istakao je DuliƦ.

DuliƦ je naveo da je Sokobanja, kao prva ekološka opština u Srbiji, pokazala visoku svest o oĆØuvanju životne sredine i da je u "Velikom spremanju Srbije", održanom 5. juna ove godine, uĆØestvovalo ĆØak 4.000 stanovnika, odnosno skoro 30 odsto od ukupnog broja stanovnika Sokobanje.

ministar DuliƦ

Predsednik opštine Sokobanja Dimitrije LukiƦ je pored projekta izgradnje kompleksa otvorenih bazena potpisao i ugovor vredan dva miliona dinara, za sanaciju divljih deponija u ovoj opštini, a u okviru akcije "OĆØistimo Srbiju".

Nakon obilaska lokacije za buduƦi kompleks, ministar je prisustvovao izložbi deĆØjih likovnih radova na temu ekologije u osnovnoj školi "Mitropolit Mihailo".

  Izvor: Ministarstvo životne srednine
Komentari (2)Add Comment
...
napisao B.T.Clooney , 08, November, 2010
Ne rekoše samo kad planiraju da završe taj kompleks a to je najbitnije..Nadam se da se neće ponoviti slučaj ,,sportska hala,,.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao Smilja , 08, November, 2010
Hvala ministre.Ranije su nas posecivali akademici, glumci, nobelovci.Dobro, moze i ministar kad donosi pare.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas47
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje330
mod_vvisit_counterOvog meseca1850