Skip to content

Otvorena "staza zdravlja"
Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Dejan JovanoviƦ otvorio je danas „Stazu zdravlja" u okviru Specijalne bolnice „Sokobanja", koja je izgraĆ°ena u okviru projekta javnih radova. Specijalna bolnica „Sokobanja" je bolnica za leĆØenje nespecifiĆØnih, profesionalnih pluƦnih oboljenja, a „Staza zdravlja" Ʀe biti mesto za šetnju i rekreaciju kako obolelih, tako i zdravih osoba.Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Dejan JovanoviƦ je istakao da je ovaj projekat podržan od strane Nacionalne službe za zapošljavanje koja je izdvojila više od 3 miliona dinara kroz javni rad, ĆØime je  angažovano 25 nezaposlenih lica I, III i IV, kao i 3 lica VII stepena struĆØne spreme. On je takoĆ°e rekao da je u ovoj godini u opštini Sokobanja Nacionalna služba za zapošljavanje izdvojila više od 5 miliona dinara kroz tri javna rada u kojima je angažovano 42 teže zapošljiva lica sa evidencije NSZ. Pored izgradnje staze zdravlja u Specijalnoj bolnici, NSZ je podržala i projekat ĆØišĆ¦enja i održavanja obala reke Moravice kao i projekat organizacije za turizam, kulturu i sport.

Direktorka Specijalne bolnice Sokobanja dr.sc.med. Ljiljana IsakoviƦ, istakla je da Ʀe izgradnjom staze zdravlja biti zaokružena celina usluga koje pruža specijalna bolnica u programima rekreacije kako bolesnih tako i zdravih osoba.
Komentari (3)Add Comment
...
napisao dr. mr. Miomir , 26, December, 2010
Svaka cas na dr.sc.med. Ljiljanu! Ona turila vise trotoar nego opstina u zadnje 5 godune.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +3
pdgovor
napisao ti i ja , 26, December, 2010
videcemo tu stazu zdravlja izgradena je samo da vidimo kako i koliko ce se odrzavati u narednom periosu. Poznavajuci banju mislim da ce uskoro biti ztaza divljine....
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +9
...
napisao bivsi pacijent , 28, December, 2010
Osnovna namena ove "staze zdravlja" je da pacijenti, nakon sto se smrznu u nezagrejanim sobama, optrce par kruga kako bi se zagrejali.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +17

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas30
mod_vvisit_counterJuce340
mod_vvisit_counterOve nedelje30
mod_vvisit_counterOvog meseca7178