Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Otvorena "staza zdravlja"
Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Dejan Jovanović otvorio je danas „Stazu zdravlja" u okviru Specijalne bolnice „Sokobanja", koja je izgrađena u okviru projekta javnih radova. Specijalna bolnica „Sokobanja" je bolnica za lečenje nespecifičnih, profesionalnih plućnih oboljenja, a „Staza zdravlja" će biti mesto za šetnju i rekreaciju kako obolelih, tako i zdravih osoba.Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Dejan Jovanović je istakao da je ovaj projekat podržan od strane Nacionalne službe za zapošljavanje koja je izdvojila više od 3 miliona dinara kroz javni rad, čime je  angažovano 25 nezaposlenih lica I, III i IV, kao i 3 lica VII stepena stručne spreme. On je takođe rekao da je u ovoj godini u opštini Sokobanja Nacionalna služba za zapošljavanje izdvojila više od 5 miliona dinara kroz tri javna rada u kojima je angažovano 42 teže zapošljiva lica sa evidencije NSZ. Pored izgradnje staze zdravlja u Specijalnoj bolnici, NSZ je podržala i projekat čišćenja i održavanja obala reke Moravice kao i projekat organizacije za turizam, kulturu i sport.

Direktorka Specijalne bolnice Sokobanja dr.sc.med. Ljiljana Isaković, istakla je da će izgradnjom staze zdravlja biti zaokružena celina usluga koje pruža specijalna bolnica u programima rekreacije kako bolesnih tako i zdravih osoba.
Komentari (3)Add Comment
...
napisao dr. mr. Miomir , 26, December, 2010
Svaka cas na dr.sc.med. Ljiljanu! Ona turila vise trotoar nego opstina u zadnje 5 godune.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +3
pdgovor
napisao ti i ja , 26, December, 2010
videcemo tu stazu zdravlja izgradena je samo da vidimo kako i koliko ce se odrzavati u narednom periosu. Poznavajuci banju mislim da ce uskoro biti ztaza divljine....
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +9
...
napisao bivsi pacijent , 28, December, 2010
Osnovna namena ove "staze zdravlja" je da pacijenti, nakon sto se smrznu u nezagrejanim sobama, optrce par kruga kako bi se zagrejali.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +17

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas111
mod_vvisit_counterJuce325
mod_vvisit_counterOve nedelje1797
mod_vvisit_counterOvog meseca1623