Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Nova turistička signalizacija opštine Sokobanja

Zahvaljujući projektu koji su zajednički sprovele Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije - RARIS i Javno preduzeće Putevi Srbije, turiste koji krenu put istočne Srbije, sačekaće turističke table i info panoi. Projekat pod nazivom "Unapređenje regionalne turističke signalizacije u istočnoj Srbiji ", započela krajem prošle godine. Projekat je podrazumevao postavljanje info tabli u opštinama u istočnoj Srbiji među kojima se nalazi i opština Sokobanja.

dobrodosli-u-ist-serbiu-golema.jpgwelcome to Knjaževac

Osim Kapija istočne Srbije, ovaj projekat podrazumeva i postavljanje turističkih karata gradova i opština u centru gradova, takođe dvostranih informativnih tabli koje na jednoj strani sadrže kartu grada, a na drugoj opštine i imaju adekvatan tekst prilagođen potrebama svake opštine ponaosob.


Decembra 2010 Sokobanja je dobila i table - putokaze i obaveštenja na srpskom i engleskom jeziku namenjene pre svega turistima. Posao je izvela firma "Signalizacija" iz Sombora. Posao vredi 2.000.000,00 dinara, a sredstva je obezbedilo Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, sektor turizam, na osnovu projekta koji je za potrebe Organizacije za turizam, kulturu i sport pripremilo Odeljenje za lokalni ekonomski razvoj Opštine Sokobanja.

Solphur Spring

Novina je i postavljanje table na ulazu u opštinu Sokobanja iz pravca Aleksinca kod Bovanskog jezera. Na tabli su postavljene i fotografije Saše Stojanovića koji je autorska prava na korišćenje fotografija ustupio Organizaciji za turizam sport i kulturu Sokobanja. Kvalitet Sašinih fotografija odavno su prepoznali nadležni iz OTKS objavivši ih u kalendaru za 2009. godinu, u turističkim prospektima Sokobanje i na bilbordu koji je krasio štand Sokobanje na sajmu turizma u Beogradu 2009. godine. Fotografije koje je ustupio OTKSu nalaze se i na zvaničnoj prezentaciji Sokobanje sokobanja.rs kao i na opštinskom sajtu invest-sokobanja.com

welcome to Sokobanja
fotografije Saše Stojanovića na tabli kod Bovanskog jezera


Sašine fotografije na zvaničnim prezentacijama Sokobanje sokobanja.rs i invest-sokobanja.com


Sašina fotografija vodopada Ripaljke na bilbordu na sajmu turizma u Beogradu


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas114
mod_vvisit_counterJuce325
mod_vvisit_counterOve nedelje1800
mod_vvisit_counterOvog meseca1626