Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Seminar Agrobiznis III


Treći i završni deo seminara u okviru projekta USAID Agrobiznis, "Žene u preduzetništvu", koji sprovodi firma "Budi svoj čovek" iz Beograda, održan je danas u Sokobanji.

U prvoj fazi programa, za žene je organizovana serija treninga na kojima stiču osnovna znanja o preduzetništvu. U trećem krugu seminara završavamo rad na izradi biznis planova, a imamo i konsultacije i dogovore o prezentaciji planova, kaže direktorka projekta "Budi svoj čovek", Radmila Stanojević.

Polaznice seminara iz Sokobanje će biznis planove prezentovati na velikoj konferenciji na kojoj će učestvovati i polaznice iz cele Istočne Srbije, a konferencija će se najverovatnije održati u Zaječaru, saznajemo od Radmile Stanojević.

U Sokobanji seminar je pohadjalo 16 žena u Srbiji je ukupno 304 žena koje će proći obuku i napraviti biznis plan, kojim će u II fazi programa moći da konkurišu kod Agrobiznis projekta za bespovratna sredstva u pojedinačnom iznosu do 15 000 dolara uglavnom u opremi.Soko TV


Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas89
mod_vvisit_counterJuce325
mod_vvisit_counterOve nedelje1775
mod_vvisit_counterOvog meseca1601