Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Javni uvid u Nacrt prostornog plana Timočke krajine
 Javni uvid u Nacrt Prostornog plana Timočke krajine i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Regionalnog prostornog plana na životnu sredinu trajaće do 24. januara. Nacrt prostornog plana i Izveštaj o strateškoj proceni biće izloženi na Javni uvid svakog radnog dana od 9 do 14 časova u zgradi SO Sokobanja. Fizička i pravna lica primedbe mogu dostaviti u pisanoj formi Opštinskoj upravi u toku trajanja Javnog uvida, zaključno sa 24. januarom.

Zadatak ovog plana je da ponudi koncepciju razvoja ovog područja. Praktično ovim planom stiče se planski osnov za izgradnju i uređenje prostora zaštite životne sredine i zaštitu kulturnih dobara, a takođe se omogućava izdavanje uslova za izgradnju infrastrukture. Prezentacija Regionalnog prostornog plana biće održana 17. januara u prostorijama Skupštine grada Bora, a Javna sednica komisije za Javni uvid, koju formira Republička agencija za prostorno planiranje na kojoj će biti razmatrane dostavljene primedbe održaće se 10. februara u Zaječaru.

TV Soko
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 19 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas105
mod_vvisit_counterJuce325
mod_vvisit_counterOve nedelje1791
mod_vvisit_counterOvog meseca1617