Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajić
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Vesti iz SUP Sokobanja
Pripadnici sokobanjske policije su u periodu 2010.godine dali značajan doprinos na održavanju stabilnog javnog reda, zaštiti lične i imovinske sigurnosti građana i poslovima suzbijanja kriminaliteta, obezbeđenju brojnih javnih skupova, pružanju policijske pomoći-asistencija i u drugim aktivnostima čiji je obim tokom 2010.godine znatno povećan u odnosu na predhodnu godinu, istakao u interviju, Bojan Milivojević, komandir policijske stanice u Sokobanji, koji je dao RTV Sokobanja.

policija u službi građana

U Policijskoj stanici u Sokobanji posebna pažnja se posvećuje zakonitostima u radu i postupanju, korektnom i profesionalnom odnosu prema građanima i očuvanju moralnih kodeksa, rekao je na nedavno održanoj konferenciji za novinare Bojan Milivojević, komandir Policijske stanice u Sokobanji. Preduzete su energične mere protiv svih onih radnika Policijske stanice koji su prekršili zakon i pravila službe ili su ispoljili ponašanje koje koje nije primereno moralnom liku pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, dodao je Milivojević. U periodu 2010. godine od strane građana podnete su 4 pritužbe, na rad i ponašanje policijskih službenika, koje su ocenjene kao neosnovane. Protiv jednog policijskog službenika a zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo „Zloupotreba službenog položaja“, podneta je krivična prijava. Protiv jednog policijskog službenika podneta je prekršajna prijava iz oblasti javnog reda, dok su protiv sedam policijskih službenika podnete adekvatne prijave iz oblasti bezbednosti saobraćaja. Takođe, protiv devet policijskih službenika podneto je ukupno 18 disciplinskih prijava. U tim disciplinskim postupcima u jednom slućaju izrečena je i najenergičnija mera – prestanak radnog odnosa, rekao je Bojan Milivojević, komandir Policijske stanice u Sokobanji.
TV Soko
Komentari (1)Add Comment
...
napisao Bobiska , 11, May, 2011
icepili ga pogotovsa ovim rukovodstvom
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +1

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila Čair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doček Nove godine

Doček Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vaučeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas111
mod_vvisit_counterJuce325
mod_vvisit_counterOve nedelje1797
mod_vvisit_counterOvog meseca1623