Skip to content

Prodaju majice i zimi
najpopularnije majice


Internet korisnici – pojedinci i firme, majice «Kampanja» kupuju preko internet sajta www.kampanja.rs , a gosti i turisti Sokobanje imali su prošle godine privilegiju da se na štandu na centralnom šetalištu lično uvere u kvalitet i direkto odaberu ili poruče majice po želji.
   
Ova mlada firma od jesenas je, pored odevnih predmeta (majica, dukseva, kačketa, cegera, kecelja...) sa odštampanim motivima, u ponudu za pojedince uvrstila i  kalendare, vizit karte, flajere i postere. Princip je isti kao kod majica – dizajn možete napraviti sami, ili poručiti, a gotov proizvod dobijate kurirskom službom u roku od nekoliko dana. Moguće je, naravno, i lično preuzimanje.
   
Firmama i organizacijama «Kampanja» nudi pripremu i izradu svih vrsta promotivnih materijala: od olovaka, upaljača i privezaka, preko tekstilnog programa, kišobrana, kancelarijskog materijala, satova, raznih poklon setova... do izrade radio i TV reklama, promo-filmova i spotova.

Dejan Marinković
Dejan Marinković
   
Kako saznajemo od Dejana Marinkovića, jednog od vlasnika «Kampanje» potražnja za majicama ne prestaje ni zimi:
   
- Prodaja majica nije na nivou letošnje, naravno, ali je zanimljivo da potražnja postoji i da se majice dobro prodaju i u ovim zimskim mesecima. Mogu reći čak, da su majice traženija roba od dukseva, iako bi se u ovo doba godine moglo očekivati suprotno.

Владан Димитријевић
Vladan Dimitrijević
   
Nakon uspešno završene poslovne godine i na početku nove, Vladan Dimitrijević, suvlasnik «Kampanje» otkriva deo poslovne strategije za 2011. godinu:
   
- Personalizovane majice, suvenir i šaljive majice ostaće i dalje naši glavni proizvodi, ali ćemo ponudu i dalje proširivati.

Cilj nam je da postanemo vodeća on-line prodavnica personalizovanih predmeta u zemlji. Moderna tehnologija kojom raspolažemo omogućava nam da kupcima po veoma povoljnim cenama ponudimo unikatne predmete, koje po želji mogu i sami dizajnirati. Naravno, nećemo zanemariti ni saradnju sa firmama i organizacijama koje će tokom cele godine moći da računaju na promotivne poslovne poklone iz naše bogate ponude, kao i na druge usluge koje pružamo.
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas98
mod_vvisit_counterJuce325
mod_vvisit_counterOve nedelje1784
mod_vvisit_counterOvog meseca1610