Skip to content

Na istoku nešto novo
U ponedeljak, 31. januara 2011. godine u 13.00 ├Ęasova, u Njegoševoj 77 u Beogradu, Regionalna agencija za razvoj isto├Ęne Srbije - RARIS, odr┼żala je prezentaciju investicionih potencijala Timo├Ęke krajine/isto├Ęne Srbije, nazvanu "Na istoku nešto novo".

Prezentacija se organizuje za predstavnike stranih misija u Beogradu, predstavništva inostranih privrednih komora, privredne predstavnike, za predstavnike poslovnih udru┼żenja i investicionih fondova.

Prezentaciju investicionih potencijala otvori├Že Branimir Kuzmanovi├Ž - predsednik beogradske opštine Vra├Ęar i Kristof Ajhen - šef sektora za privrednu saradnju Ambasade Nema├Ęke u Beogradu.

Na prezentaciji ├Že govoriti: Bo┼żidar Laganin direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), Vladan Jeremi├Ž - direktor RARIS-a, Davor Veli├Ękovski - generalni menad┼żer koji je proglašen za izvoznika godine 2009. godine i DJankarlo Kosta - direktor poljoprivrednog dobra "Salaš".

Cilj prezentacije jeste da se skrene pa┼żnja na region koji obiluje mogu├Žnostima za uspešno poslovanje, ali koji investitori još uvek nisu dovoljno prepoznali kao pogodan za ulaganje.


Grad Negotin
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas48
mod_vvisit_counterJuce340
mod_vvisit_counterOve nedelje48
mod_vvisit_counterOvog meseca7196