Skip to content

Na istoku nešto novo
U ponedeljak, 31. januara 2011. godine u 13.00 časova, u Njegoševoj 77 u Beogradu, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije - RARIS, održala je prezentaciju investicionih potencijala Timočke krajine/istočne Srbije, nazvanu "Na istoku nešto novo".

Prezentacija se organizuje za predstavnike stranih misija u Beogradu, predstavništva inostranih privrednih komora, privredne predstavnike, za predstavnike poslovnih udruženja i investicionih fondova.

Prezentaciju investicionih potencijala otvoriće Branimir Kuzmanović - predsednik beogradske opštine Vračar i Kristof Ajhen - šef sektora za privrednu saradnju Ambasade Nemačke u Beogradu.

Na prezentaciji će govoriti: Božidar Laganin direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), Vladan Jeremić - direktor RARIS-a, Davor Veličkovski - generalni menadžer koji je proglašen za izvoznika godine 2009. godine i DJankarlo Kosta - direktor poljoprivrednog dobra "Salaš".

Cilj prezentacije jeste da se skrene pažnja na region koji obiluje mogućnostima za uspešno poslovanje, ali koji investitori još uvek nisu dovoljno prepoznali kao pogodan za ulaganje.


Grad Negotin
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas113
mod_vvisit_counterJuce325
mod_vvisit_counterOve nedelje1799
mod_vvisit_counterOvog meseca1625