Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Baji├Ž
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Brdske auto trke na Ozrenu
Sokobanja ├Že uskoro dobiti stazu na kojoj ├Že se odr┼żavati brske auto trke. Predsednik automobilskog kluba "G.A.G.A. Ford" iz Beograda ┼Żivota Mili├Ž je u ime Auto-moto saveza Srbije ocenio da je deonica regionalnog puta od Restorana "X" ka selu Jezeru dobra i da ispunjava uslove za odr┼żavanje brdskih auto trka.

┼Żivota Mili├Ž ka┼że "Deonica je perfektna za od┼żavanje auto trka. Ja nisam znao da Sokobanja ima ovako kvalitetnu deonicu i nadam se da ├Že mo u saradnji sa Direkcijom za puteve koja nam je i ranije izlazila u susret. Nadamo se da ├Že Direkcija odraditi i popraviti deo puta na kome ├Že se auto trke odr┼żavati. Takmi├Ęenje koje ├Že se odr┼żavati bi├Že za šampionat dr┼żave i šampionat bivših ├Ęlanica stare SFRJ kao uvod za šampionat Balkana i šampionat Evrope."

Na pitanje kada ├Že od┼żati trke ┼Żivora ka┼że da ├Že se one odr┼żati tokom jula meseca ili po├Ęetkom septembra meseca, a po odluci Auto moto saveza, ali da bi svakako bili najpo┼żeljnije da se ove trke odr┼że po├Ęetkom sezone zbog medijskog efekta od kojeg bi Sokobanja imala koristi.  Što se broja u├Ęesnika ti├Ęe, Mili├Ž ka┼że da ├Že ih biti preko 50 iako je prosek 35.

Predsednik opštine Sokobanja ka┼że da ├Že Republi├Ęka direkcija izdvojiti sredstva za asfaltiranje deonice u du┼żini od 6 do 7 kilometara. Budu├Ža staza ├Že imati veliki zna├Ęaj za auto moto sport, a Sokobanja ├Že zahvaljuju├Ži tom projektu dobiti još par sportskih manifestacija koje ├Že dovesti u Sokobanju veliki broj ljubitelja auto moto sportova iz zemlje i inostranstva. Pored toga Sokobanja ├Že dobiti rekonstruisanu deonicu koja je preko-potrebna bolnicama i selima na planini Ozren.

Komentari (1)Add Comment
Sjajno
napisao Ognjen , 26, January, 2007
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila ├łair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Do├Ęek Nove godine

Do├Ęek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogu├Žnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogu├Žnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vau├Ęera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko na├Ęina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vau├Ęeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas22
mod_vvisit_counterJuce283
mod_vvisit_counterOve nedelje305
mod_vvisit_counterOvog meseca1825