Skip to content

33. Sajam turizma (ITTFA) - Beograd, 24-27.02.2011.god.
Na ovogodišnjem 33. međunarodnom sajmu turizma u koji će biti održan Beogradu u periodu od 24-27.februara 2011.god., Sokobanja će zajednički nastupiti sa ostalim članicama turističkog klastera Jugoistočna Srbija. a to su: JP "Stara planina", Knjaževac, Pirot, Bela Palanka, Babušnica, Boljevac i Dimitrovgrad.

Svaki od pomenutih gradova, pojedini hoteli i turistička preduzeća održaće prezentaciju svoje turističke ponude, tako da će biti dosta zanimljivih programa i degustacija. Biće i nekih zajedničkih programa kao što su prezentacija turističke ponude Jugoistočne Srbije i „Putevi vina“.

DMO Jugoistočna Srbija i OTKS Sokobanja predstaviće i nove štampane propagandne materijale visokog kvaliteta i jedinstvenog dizajna. DMO je pripremila katalog, u kome su prikazane opšte informacije, turistički kapaciteti i potencijali regije, i turističku mapu, a OTKS opšti turistički flajer, cenovnik i kalendar za predstojeću turističku sezonu.

S obzirom na jedinstveni izgled štanda i atraktivne propagandne materijale ali i turističke atraktivnosti regije, nastup turističkog klastera Jugoistočna Srbija će sigurno privući veliku pažnju posetilaca i medija.


Program nastupa na sajmu


24.02.2011. godine

 • sajam-turizma-201114:00 Prezentacija turističke ponude Sokobanje
 • 15:00 Prezentacija čajeva i lekovitog bilja - Adonis d.o.o. Sokobanja
 • 16:30 Prezentacija Regionalne turističke ponude Jugoistočna Srbija
 • 16:45 Putevi vina - Jugoistočna Srbija
 • 17:00 Koktel

25.02.2011. godine

 • 11:00 Prezentacija turističke ponude Zaječara i Felix romulijane
 • 12:00 Prezentacija turističke ponude Pirota
 • 15:00 Prezentacija Stare planine - JP "Stara planina"
 • 16:00 Prezentacija turističke ponude Knjaževca

26.02.2011. godine

 • 11:00 "Industrijsko nasleđe-novi potencijal za razvoj turizma u Boljevcu i istočnoj Srbiji", Borislav Šurdić, Ministarstvo kulture
 • 11:30 Prezentacija "Aqua ultima" - fabrike vode iz Krivog vira
 • 12:00 Prezentacija Hotela "Banjica" iz Sokobanje
 • 12:30 Prezentacija Hotela "Zdravljak" iz Sokobanje i košarkaškog kampa "Sinalco"
 • 13:00 Prezentacija Hotela "Moravica" iz Sokobanja
 • 14:00 Prezentacija Specijalne bolnice "Sokobanja"
 • 17:00 Javno izvlačenje nagradaKomentari (4)Add Comment
...
napisao Rodoljubb , 25, February, 2011
Kao i svake godine posecujem Sajam Turizma,pa sam otisao i ove. I blago receno bio sam neprijatno iznenadjen vasim standom. U odnosu na onaj od prosle godine,kojim ste ipresionirali i zasenili sve ostale sada ste otisli u sustu suprotnost i razocarali ocekivanja posetilaca sajma!
Svaka cast za trud da se objedine sve regionalane opstine,ali vama to nije potrebno. Sokobanja je u odnosu na sve ostale daleko naprednija, i trebala bi sto vise da ulaze prvenstveno u svoje potencijale,koji su jedinstveni u Srbiji,a ne da se ujedinjuje sa onima kod kojih je turizam tek u pocetnoj fazi razvoja! Bilo bi pametnije da se te pare iskoriste u neke pametnije svrhe!
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +8
...
napisao Banjcanin , 26, February, 2011
Da, Rodoljubb je totalno u pravu.Ja sam mogao da zapazim da su na sajam poslali bas neke neuke ljude iz turisticke organizacije Sokobanja.Za onog malisu mi rece prijatelj da je vozac, a direktora je vec dovezo drugi vozac.Znaci povesti 2 vozaca na medjunarodni sajam turizma, a ne povesti strucno osoblje koje zna da kaze nesto o Sokobanji i njenim lepotama je stvarno apsurd.Pa kad nam na leto budu dosli oni koji jedva sastavljaju kraj s'krajem, koga cemo tada da krivimo.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +3
...
napisao Tomianija , 26, February, 2011
A koje je to strucno osoblje u OTKS koje zna nesto da kaze o Sokobanji?
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: -2
...
napisao Ivann , 27, February, 2011
Mislim da je Sokobanja toliko izreklamirana da prosto svake sezone imamo sve manje i manje gostiju!A koliko vidim da se sad akcenat cele price bacio na to da se promovise Jugoistocna Srbija i da se uzme sto vise para!!! Sramota je da su na Sajmu Turizma u prvi plan stavili RTO a ne OTKS! Ljudi,pa zar ste i Sokobanju doveli do te faze da turizam cveta,da su svi zadovoljni i srecni,da ste zavfsili halu,da ste ulozili nesto u nju,da ste ponudili nesto tim turistima koji dolaze ovde i ostavljaju zadnju crkavicu!Ne, vi cete sada da promovisete jugoistocnu srbiju I diciti se sa tim!Ovo je sramota sta radite!!!
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +4

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas118
mod_vvisit_counterJuce332
mod_vvisit_counterOve nedelje118
mod_vvisit_counterOvog meseca3654