Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
33. Sajam turizma (ITTFA) - Beograd, 24-27.02.2011.god.
Na ovogodišnjem 33. me√įunarodnom sajmu turizma u koji √¶e biti odrŇĺan Beogradu u periodu od 24-27.februara 2011.god., Sokobanja √¶e zajedni√®ki nastupiti sa ostalim √®lanicama turisti√®kog klastera Jugoisto√®na Srbija. a to su: JP "Stara planina", KnjaŇĺevac, Pirot, Bela Palanka, Babušnica, Boljevac i Dimitrovgrad.

Svaki od pomenutih gradova, pojedini hoteli i turisti√®ka preduze√¶a odrŇĺa√¶e prezentaciju svoje turisti√®ke ponude, tako da √¶e biti dosta zanimljivih programa i degustacija. Bi√¶e i nekih zajedni√®kih programa kao što su prezentacija turisti√®ke ponude Jugoisto√®ne Srbije i „Putevi vina“.

DMO Jugoisto√®na Srbija i OTKS Sokobanja predstavi√¶e i nove štampane propagandne materijale visokog kvaliteta i jedinstvenog dizajna. DMO je pripremila katalog, u kome su prikazane opšte informacije, turisti√®ki kapaciteti i potencijali regije, i turisti√®ku mapu, a OTKS opšti turisti√®ki flajer, cenovnik i kalendar za predstoje√¶u turisti√®ku sezonu.

S obzirom na jedinstveni izgled štanda i atraktivne propagandne materijale ali i turisti√®ke atraktivnosti regije, nastup turisti√®kog klastera Jugoisto√®na Srbija √¶e sigurno privu√¶i veliku paŇĺnju posetilaca i medija.


Program nastupa na sajmu


24.02.2011. godine

 • sajam-turizma-201114:00 Prezentacija turisti√®ke ponude Sokobanje
 • 15:00 Prezentacija √®ajeva i lekovitog bilja - Adonis d.o.o. Sokobanja
 • 16:30 Prezentacija Regionalne turisti√®ke ponude Jugoisto√®na Srbija
 • 16:45 Putevi vina - Jugoisto√®na Srbija
 • 17:00 Koktel

25.02.2011. godine

 • 11:00 Prezentacija turisti√®ke ponude Zaje√®ara i Felix romulijane
 • 12:00 Prezentacija turisti√®ke ponude Pirota
 • 15:00 Prezentacija Stare planine - JP "Stara planina"
 • 16:00 Prezentacija turisti√®ke ponude KnjaŇĺevca

26.02.2011. godine

 • 11:00 "Industrijsko nasle√įe-novi potencijal za razvoj turizma u Boljevcu i isto√®noj Srbiji", Borislav Šurdi√¶, Ministarstvo kulture
 • 11:30 Prezentacija "Aqua ultima" - fabrike vode iz Krivog vira
 • 12:00 Prezentacija Hotela "Banjica" iz Sokobanje
 • 12:30 Prezentacija Hotela "Zdravljak" iz Sokobanje i košarkaškog kampa "Sinalco"
 • 13:00 Prezentacija Hotela "Moravica" iz Sokobanja
 • 14:00 Prezentacija Specijalne bolnice "Sokobanja"
 • 17:00 Javno izvla√®enje nagradaKomentari (4)Add Comment
...
napisao Rodoljubb , 25, February, 2011
Kao i svake godine posecujem Sajam Turizma,pa sam otisao i ove. I blago receno bio sam neprijatno iznenadjen vasim standom. U odnosu na onaj od prosle godine,kojim ste ipresionirali i zasenili sve ostale sada ste otisli u sustu suprotnost i razocarali ocekivanja posetilaca sajma!
Svaka cast za trud da se objedine sve regionalane opstine,ali vama to nije potrebno. Sokobanja je u odnosu na sve ostale daleko naprednija, i trebala bi sto vise da ulaze prvenstveno u svoje potencijale,koji su jedinstveni u Srbiji,a ne da se ujedinjuje sa onima kod kojih je turizam tek u pocetnoj fazi razvoja! Bilo bi pametnije da se te pare iskoriste u neke pametnije svrhe!
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +8
...
napisao Banjcanin , 26, February, 2011
Da, Rodoljubb je totalno u pravu.Ja sam mogao da zapazim da su na sajam poslali bas neke neuke ljude iz turisticke organizacije Sokobanja.Za onog malisu mi rece prijatelj da je vozac, a direktora je vec dovezo drugi vozac.Znaci povesti 2 vozaca na medjunarodni sajam turizma, a ne povesti strucno osoblje koje zna da kaze nesto o Sokobanji i njenim lepotama je stvarno apsurd.Pa kad nam na leto budu dosli oni koji jedva sastavljaju kraj s'krajem, koga cemo tada da krivimo.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +3
...
napisao Tomianija , 26, February, 2011
A koje je to strucno osoblje u OTKS koje zna nesto da kaze o Sokobanji?
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: -2
...
napisao Ivann , 27, February, 2011
Mislim da je Sokobanja toliko izreklamirana da prosto svake sezone imamo sve manje i manje gostiju!A koliko vidim da se sad akcenat cele price bacio na to da se promovise Jugoistocna Srbija i da se uzme sto vise para!!! Sramota je da su na Sajmu Turizma u prvi plan stavili RTO a ne OTKS! Ljudi,pa zar ste i Sokobanju doveli do te faze da turizam cveta,da su svi zadovoljni i srecni,da ste zavfsili halu,da ste ulozili nesto u nju,da ste ponudili nesto tim turistima koji dolaze ovde i ostavljaju zadnju crkavicu!Ne, vi cete sada da promovisete jugoistocnu srbiju I diciti se sa tim!Ovo je sramota sta radite!!!
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +4

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas120
mod_vvisit_counterJuce222
mod_vvisit_counterOve nedelje120
mod_vvisit_counterOvog meseca3541